Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 лютого 2019, 15:50

Ryanair і Wizz Air оштрафували за нові багажні правила

Антимонопольна служба Італії (AGCM) оштрафувала авіакомпанії Ryanair і Wizz Air на 3 млн євро і 1 млн євро відповідно через нові правила перевезення багажу. Про це пише ЦТС.

Антимонопольна служба Італії (AGCM) оштрафувала авіакомпанії Ryanair і Wizz Air на 3 млн євро і 1 млн євро відповідно через нові правила перевезення багажу.
Фото: twitter.com

Про що йдеться

  • Правила, що викликали невдоволення не тільки відомства, а й, звичайно, пасажирів, авіакомпанії ввели з листопада 2018 року.
  • Згідно з ними пасажир може безплатно провозити в салоні літака тільки одну маленьку сумку, яку потрібно прибирати під крісло. За провезення невеликих валіз була встановлена ​​додаткова плата.
  • Як стверджують в AGCM, ці правила є обманом споживачів, оскільки через них підвищується і вартість квитків: «Ручна поклажа є невід'ємним елементом для пасажирів авіатранспорту, і її перевезення має бути дозволено без будь-яких додаткових витрат».

Кращі кредитні картки для мандрівників

Ryanair і Wizz Air мають протягом 60 днів з моменту винесення рішення поінформувати службу про заходи, вжиті для виправлення ситуації.

Читайте також: Ліміти багажу у лоукостерів і класичних авіакомпаній

Коментарі - 3

+
0
AlexZag
AlexZag
22 лютого 2019, 15:59
#
В Украине такое возможно?
+
0
arpavl
arpavl
22 лютого 2019, 16:35
#
Только после постройки hyperloop Омеляном
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
22 лютого 2019, 16:58
#
Все возможно.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися