Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 лютого 2019, 14:50

Укрпошта розповіла, як доставлятиме монетизовані субсидії

Укрпошта в березні-травні 2019 року в межах реалізації пілотного проекту доставить монетизовані субсидії на оплату житлово-комунальних послуг близько 1,1 млн одержувачам. Про це повідомляє сайт поштового оператора.

Укрпошта в березні-травні 2019 року в межах реалізації пілотного проекту доставить монетизовані субсидії на оплату житлово-комунальних послуг близько 1,1 млн одержувачам.
Фото: ukropnews.com

Як це працюватиме

  • Щомісяця одержувачі субсидій отримуватимуть кошти за попередній календарний місяць (у березні – за лютий, у квітні – за березень, у травні – за квітень).
  • Для інформування про нарахування субсидії та механізм виплати компанія доставить кожному отримувачу (близько 4 млн громадян) персональне повідомлення про розмір субсидії, за що призначена субсидія і як її отримати грошовими коштами.

Читайте також: Субсидію скасовуватимуть у разі місячної прострочки оплати

  • Також компанія доставлятиме протягом дії пілоту субсидії тим пенсіонерам, які отримують пенсії через Укрпошту (близько 1,1 млн клієнтів) та максимально сприятиме своєчасному отриманню платежів за надані комунальні послуги. Наразі триває процес підписання необхідних угод з Пенсійним Фондом.
  • Усі пенсіонери, яких обслуговує Укрпошта, отримуватимуть субсидії готівкою через листонош у день одержання пенсії. Таким чином, їм не потрібно буде витрачати час на відвідування поштового відділення і вони зможуть вчасно сплатити комунальні послуги, використавши субсидію за призначенням.

 Отримати гроші до зарплати

Раніше «Мінфін» повідомляв, що уряд розробив план переходу на грошові розрахунки за субсидіями, який передбачатиме три етапи.

Коментарі - 1

+
0
Poison2029
Poison2029
14 лютого 2019, 21:51
#
Что «выборы животворящие» делают
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися