Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 січня 2019, 19:15

У Києві шахраї намагалися вкрасти 200 тисяч із чужого рахунку

Слідчі Голосіївського управління Нацполіціі Києва викрили шахрайську спробу заволодіння грошовими коштами клієнтки Універсалбанку. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Слідчі Голосіївського управління Нацполіціі Києва викрили шахрайську спробу заволодіння грошовими коштами клієнтки Універсалбанку.
Фото: bigkiev.com.ua

Що відомо

  • Досудове розслідування встановило, що фігуранти злочину, один з яких розшукується, за попередньою змовою намагалися зняти через касу Універсалбанку 200 тисяч гривень з рахунку клієнтки банку.
  • Для цього зловмисники підробили доручення від її імені з правом здійснення фінансових операцій.
  • Завдяки злагодженим діям співробітників банку, прокуратури і поліції зловмисника вдалося викрити і затримати на місці злочину.
  • Зараз вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Поліція намагається встановити його спільників.

Коментарі - 2

+
0
vit555z
vit555z
30 січня 2019, 15:35
#
««Для этого злоумышленники подделали доверенность от ее имени с правом осуществления финансовых операций.»»
Это о внутрибанковской доверенности речь идёт? не о нотариальной же?
Эти внутрибанковские доверенности — это весьма сомнительная бумажка, подделать ее при желании не сложнее, чем справку из жека
+
0
vit555z
vit555z
30 січня 2019, 15:40
#
В том числе, недобросовестные сотрудники банка (в том числе бывшие) запросто могут поставить на чистый лист печать банка и передать по сговору мошенникам. На этом листе печатают дома текст, точно такой же как в этих доверенностях. И приходят за деньгами. Здрасте!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися