Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 січня 2019, 15:05

Facebook інтегрує популярні мессенджери

Засновник Facebook Inc. Марк Цукерберг планує інтеграцію сервісів WhatsApp, Instagram і Facebook Messenger, пише «Інтерфакс-Україна», посилаючись на The New York Times.

Засновник Facebook Inc.
Фото: rbc.ru

Процес інтеграції платформ, за словами джерел, знаходиться на початковій стадії, і Facebook планує завершити його до кінця поточного року або на початку 2020 року.

Що це означає

  • Всі три сервіс продовжать працювати як незалежні додатки, проте інфраструктура, що забезпечує їх дію, буде уніфікована. Facebook заявила, що хоче «надати користувачам найкращий досвід спілкування в месенджерах».
  • Цукерберг також вимагає вбудовування в усі сервіси технології наскрізного шифрування. Передбачається, що користувач Facebook зможе відправляти захищене повідомлення людині, яка, наприклад, має аккаунт лише в WhatsApp. Наразі це неможливо, оскільки сервіси працюють як окремі додатки.
  • У компанії вважають, що більш часте використання платформ Facebook для відправки текстових повідомлень може змусити людей відмовитися від інших месенджерів, включаючи сервіси Apple або Google. Також це дасть компанії нові можливості для залучення реклами або створення платних сервісів.

Інтеграція сервісів є різкою зміною підходу Цукерберга до WhatsApp і Instagram, яким він обіцяв значну автономність в момент їх купівлі.

Коментарі - 2

+
0
Million Dollarov
Million Dollarov
28 січня 2019, 11:11
#
Фибак уже день позавчерашний. Хотите узнать как происходит общение в 2019 году, спросите у своих детей
+
0
ballistic
ballistic
28 січня 2019, 11:31
#
Kwai? :)

Діти поки виростуть ще раз 10 змінять свої тимчасові вподобання, тому є велика ймовірність, що інтегровані сервіси Цукерберга ще будуть довго жити і домінувати.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися