Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 січня 2019, 11:38

Рахункова палата перевірить антикорупційні органи й Міноборони

Рахункова палата в 2019 році приділятиме значну увагу питанням забезпечення обороноздатності, потреб військових і вимушених переселенців. Аудити, зокрема, очікують Міноборони, НАЗК і НАБУ. Про це заявив голова Рахункової палати Валерій Пацкан, йдеться на сайті відомства.

Рахункова палата в 2019 році приділятиме значну увагу питанням забезпечення обороноздатності, потреб військових і вимушених переселенців.
Фото: poshtivka.org

«В умовах війни всі громадяни повинні бути впевнені, що кожна копійка державного бюджету використовується за призначенням», — сказав Пацкан.

Що перевірятимуть

  • Перевірять ефективність управління об'єктами держвласності і держмайном, закріпленим за державними підприємствами Міноборони, використання ними коштів, отриманих на виконання замовлень міністерства.
  • У зв'язку з низкою вибухів на арсеналах і складах зброї, також проаналізують, як використовували кошти на забезпечення належного рівня безпеки на них.
  • З'ясують, наскільки ефективно витрачалися кошти Держбюджету, виділені НАЗК на керівництво та управління у сфері запобігання корупції та на фінансування статутної діяльності політичних партій; а також на забезпечення діяльності НАБУ.
  • Проаналізують діяльність суддівського корпусу, правоохоронних органів, органів держуправління.

Коментарі - 2

+
+28
Regel
Regel
24 січня 2019, 12:53
#
«Счетная палата в 2019 году будет уделять значительное внимание» а до этого что? бамбук курили в сторонке?
там на одних гсм своровали столько…

«Выяснят, насколько эффективно расходовались средства госбюджета» на кого расчитаны эти тексты, в эту байду уже никто не верит… пилят оборонный бюджет как хотят и куда хотят, там денег куры не клюют… а вмс как не было так и нет, как и норм танков… про самолеты вообще молчу, летают на старых корытах, да еще рос производства…
там северному соседу уже роботы на вооружение поступают, а у нас? хаммеры недобитые
+
+3
Григорий П
Григорий П
24 січня 2019, 14:25
#
Называется проверить «взагалі»… будут копать пред выборами сенсации… а может посадки начнутся? Пусть проверят Укрзалізницю, с ее лакшери-новогодними подарками ТОПам и другими оч нужными расходами. Она ж тоже к оборонке относится
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися