Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 січня 2019, 9:14

ЦБТ-Чернівці: відгуки про ефективність ASProfiway — робот заробить гроші для вас

Центр Біржових Технологій (Чернівці) — осередок знань про <a href=Прагнення до фінансової незалежності змушує багатьох людей шукати можливості для вигідного вкладення своїх заощаджень. Завдяки активній діяльності експертів групи компаній Центр Біржових Технологій (ЦБТ) все більше жителів різних регіонів країни підвищують свою фінансову грамотність і дізнаються про джерела пасивного доходу. У західній частині України свою місію успішно виконує ЦБТ-Чернівці. Відгуки вдячних клієнтів про семінари, бізнес-тренінги, навчальні курси свідчать про високий професіоналізм фінансових консультантів цієї філії.

Дмитро Ротар, керівник ЦБТ-Чернівці: відгуки — гідна>нагорода за нашу працю

Працівників ЦБТ-Чернівці відгуки надихають на нові досягнення

Піклуючись про підвищення фінансової грамотності українців, досвідчені консультанти чернівецької філії ЦБТ регулярно проводять безкоштовні семінари по грамотному управлінню особистими коштами та інвестування в фінансові ринки. Багато з тих, кому довелося відвідати такий захід, переходять в розряд клієнтів ЦБТ-Чернівці. Відгуки чернівчан, які підвищили свій дохід завдяки ЦБТ, стають ще одним підтвердженням високої репутації компанії і компетентності її співробітників.

Керівник ЦБТ-Чернівці, успішний фінансовий експерт Дмитро Ротар створив команду професіоналів, готових поділитися своїми знаннями і досвідом з усіма охочими підкорити світ трейдингу і вивчити його тонкощі. А тим, хто хоче отримувати пасивний дохід, але не має часу або бажання піти з головою в торгівлю на фінансових ринках, Дмитро Ротар рекомендує проект «Синхронна торгівля», розроблений партнерами ЦБТ. У ньому гроші для інвесторів заробляють досвідчені трейдери або торгові роботи (автоматизовані програми, основані на принципах безпечної торгівлі). Досить підключитися до одного з учасників проекту, наприклад, до робота ASProfiway, і ви почнете отримувати дохід, автоматично копіюючи його угоди. При цьому на контроль свого рахунку йде мінімум часу. Припинити співпрацю і вивести гроші можна в будь-який момент.

Богдан Троцько, голова групи компаній ЦБТ, рекомендує проект «Синхронна торгівля»

Робот ASProfiway — надійний помічник в отриманні пасивного доходу

«Маючи заощадження, не варто тримати їх під подушкою або на депозиті в банку, отримуючи мізерні відсотки. Змусити гроші працювати на себе — ось шлях дофінансової незалежності. Йти по ньому вам допоможе ефективний робот-трейдерASProfiway», — підтримує свого колегу Богдан Троцько, глава групи компаній ЦБТ.Перевага ASProfiway в тому, що він застрахований від помилок, які допускає людина всилу своєї емоційності. Робот слідує заданим алгоритмам і швидко реагує на всі змінина ринку. Підключившись до ASProfiway, клієнти отримують дохід близько 4-5% вмісяць. Це набагато більше, ніж відсотки від депозиту в банку.

Якщо ви прагнете фінансової стабільності, але на трейдинг у вас немає часу, підключайтеся до перевіреного робота ASProfiway. З першого дня ви почнете
отримувати дохід, приділяючи мінімум часу контролю свого рахунку. А для початкузаходьте на сайт ЦБТ і запишіться на безкоштовну консультацію з фінансовимекспертом. Зробіть правильний вибір — почніть заробляти з ЦБТ-Чернівці!

Джерело: Мінфін