Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 січня 2019, 9:11

НКЦПФР попередила, що шахраї продають українцям акції Tesla

Нацкомісія з цінних паперів та фондового ринку за результатами здійснення аналізу реклами щодо придбання цінних паперів повідомляє про існування ризиків придбання цінних паперів іноземних емітентів українськими інвесторами фондового ринку, повідомляє прес-служба.

Нацкомісія з цінних паперів та фондового ринку за результатами здійснення аналізу реклами щодо придбання цінних паперів повідомляє про існування ризиків придбання цінних паперів іноземних емітентів українськими інвесторами фондового ринку, повідомляє прес
Фото: rbc.ua

Що це значить

  • ТОВ «Насдак Груп Україна» (Nasdaq Group Ukraine) позиціонує себе офіційним представником фондової біржі NASDAQ (США) в українському сегменті та офіційним партнерським офісом компанії Tesla Inc. в Україні. Компанія пропонує до придбання цінні папери компанії Tesla Inc.

За даними НКЦПФР, ТОВ «Насдак груп Україна» не є професійним учасником фондового ринку.

Офіційної відповіді на запит Комісії від ТОВ «Насдак груп Україна», зокрема щодо порядку та механізму придбання цінних паперів компанії Tesla Inc. та порядку відкриття рахунків інвесторам, не отримано, у зв’язку із поверненням кореспонденції.

«Отже, при прийнятті рішення про інвестування в цінні папери (в тому числі цінні папери іноземних емітентів) з метою уникнення втрати коштів пропонуємо з’ясовувати інформацію щодо професійного учасника, який пропонує послуги (наявність відповідних ліцензій, ділова репутація, місцезнаходження тощо) та емітента, цінні папери якого маєте намір придбати (реєстрація випуску цінних паперів, місцезнаходження, допуск цінних паперів до обігу в Україні тощо)», — додали в прес-службі.

Коментарі - 8

+
+37
Qwerty1999
Qwerty1999
22 січня 2019, 9:43
#
А если допуска ценных бумаг к обращению в Украине нет, то они автоматически становятся бесценными или теряют свою ценность до нуля на территории Украины?
+
0
Богдан Неважно
Богдан Неважно
22 січня 2019, 10:11
#
Насдак групп Украина- это только название связаное с известностью внебиржевой торговой площадки деривативами. На самом деле в современное время очень легко стать акционером тесла, без посредников в лице «Насдак групп Украина». Опыт показывает что в нашей стране можно доверять только людям на кладбище (они всегда молчать). А так «насдак групп украина» купила пару акций и создают факсимильные электроные копиии которые по сути не являются документом в целом лишь образцом для несенния некой информации о некоторой части собствености…
+
+43
Captain  Cisco
Captain Cisco
22 січня 2019, 10:20
#
И в нашей стране предостаточно порядочных людей. Просто брехуны и мерзавцы создают наиболее бурную деятельность.
+
0
Vadim Romanenko
Vadim Romanenko
22 січня 2019, 14:39
#
Подскажите, какой механизм покупки акций тесла без посредников?
+
+9
yarg
yarg
22 січня 2019, 15:09
#
Никакого.
вопрос в том, что некоторые мошенники безосновательно называются себя посредниками и воруют деньги.
+
0
yarg
yarg
22 січня 2019, 11:20
#
А некоторые покупают биткоины из пластмассы у цыган на вокзале…
эти «акции Теслы» — то же самое, но в другой обертке.
+
0
NaviOkmes
NaviOkmes
22 січня 2019, 18:16
#
Не могу понять одного — что мешает приобрести акции непосредственно на рынке США?
Когда начинался бум покупки авто на аукционах и у страховых — идентично все кричали, что покупать необходимо только через всевозможные «прокладки»… По итогу я самостоятельно приобрел авто у Geico, без аукционов, прокладок, с инспекцией самой страховой, доставкой в порт самой страховой, и пересылкой документов в самом авто — это реально дало возможность приобрести авто, привезти, очистить и поставить на учет дешевле чем были предложения (подавал запрос на 4 конторы), в сумме на 3700$.
Сейчас другой мир и возможности, и по факту можно решить любой вопрос, если он в пределах законности.
+
0
yarg
yarg
22 січня 2019, 19:45
#
А почему биткоины у цыган покупают? Дешевле же.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися