Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 січня 2019, 11:45

iPay.ua і Mastercard запустили грошові перекази з Європи до України

Сервіс онлайн платежів iPay.ua в партнерстві з Mastercard і провайдером платіжних послуг Fenige (Польща) запустили послугу грошових переказів з картки на картку з будь-якої країни Європи до України. Про це повідомили в компанії Mastercard.

Сервіс онлайн платежів iPay.ua в партнерстві з Mastercard і провайдером платіжних послуг Fenige (Польща) запустили послугу грошових переказів з картки на картку з будь-якої країни Європи до України.
Фото: ukranews.com

Що це означає

  • Власники карток Mastercard, випущені європейськими банками, тепер можуть зробити онлайн переказ безпосередньо, всього за декілька секунд, на карту Mastercard будь-якого банку України, із зарахуванням коштів на карту одержувача протягом однієї хвилини.

Як працює сервіс

  • В даний час сервіс дозволяє відправляти гроші в таких валютах як євро, долар, британський фунт стерлінгів і польський злотий, а отримувати — в гривні, євро та доларах. Розмір переказу можливий в діапазоні від 1 до 1000 євро в день, але не більше 5000 євро на місяць.

Комісія

  • Комісія переказу складає всього 2% + 1 євро від суми переказу з урахуванням курсу конвертації валют і стягується тільки з відправника коштів.
  • При цьому користувач послуги має можливість миттєво побачити на сайті всю необхідну інформацію про курс обміну валют, розрахунок комісії платежу, суму в еквіваленті валюти, в якій будуть отримані кошти в Україні, а також повну суму, яку необхідно сплатити з урахуванням комісії.

Де можна зробити переказ

  • Здійснити переказ можна на сторінці послуги «Переказ грошей з Європи до України» з комп'ютера, смартфона або іншого пристрою.
  • Для проведення транзакції достатньо вказати бажану суму переказу, номер карти відправника та картки одержувача, фізичну адресу відправника, а також адреси електронної пошти відправника і одержувача для відправки інформації про результати проведення транзакції.

Коментарі - 1

+
0
Alex Axel
Alex Axel
14 січня 2019, 13:49
#
По-любому какой нить приват себе шото возьмёт, так шо получатель недосчитается чуто полученных денег
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися