Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 грудня 2018, 14:45

Uklon відмовиться від Lanos та «євроблях»

З жовтня 2017 року український сервіс замовлення таксі Uklon перестав підключати до своєї системи автомобілі Lanos, а з січня 2019 року компанія повністю відмовляється від співпраці з Lanos і виводить такі авто з парку. Про це в інтерв'ю Ліга повідомив співвласник і операційний директор Uklon Сергій Смусь.

З жовтня 2017 року український сервіс замовлення таксі Uklon перестав підключати до своєї системи автомобілі Lanos, а з січня 2019 року компанія повністю відмовляється від співпраці з Lanos і виводить такі авто з парку.
Фото: lanos.com.ua

Що це означає?

  • Зараз до Uklon підключено 250 автомобілів Lanos.
  • Від сервісу будуть відключати не тільки Lanos, але і автомобілі Nexia, Matiz, а також інші подібного класу.
  • Китайські бренди відключати від сервісу не планується.
  • Компанія не може повністю відмовитися від вікових іномарок.

 Кредитні карти для водіїв


«Подивимося по маркам, виберемо і будемо відключати. ​​В Україні дуже складний ринок. Нові нормальні машини дорогі. Не у кожного є можливість купити такий автомобіль, а попит треба задовольняти. Це реалії ринку. Тому співпрацюємо з різними автомобілями, але застосовуємо індивідуальний підхід до кожного. Наприклад, якщо до нас приходить Audi 2002 року, дивимося на стан, гуму і т.д. якщо все нормально — співпрацюємо», — зазначив топ-менеджер.

За даними Смуся, 8% від загальної кількості автомобілів в Uklon — машини на «єврономерах».

«Сподіваємося, що після шестимісячного пільгового періоду розмитнення люди будуть відмовлятися завозити такі машини. Тут важливо, як це все буде контролюватися державою, як будуть штрафувати ці машини. Чекаємо завершення цього періоду і, швидше за все, будемо відмовлятися від співпраці з „єврономерами“, — сказав Смусь.

Коментарі - 2

+
0
Bitcoin
Bitcoin
29 грудня 2018, 17:50
#
Льготно-рабский период
+
+19
Dmytro Z
Dmytro Z
29 грудня 2018, 23:19
#
Добавьте фильтр «небляха» в приложении :)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися