Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 грудня 2018, 17:14

«Мінфін» провів розіграш серед вкладників monobank

Фінансовий портал «Мінфін» провів розіграш грошових призів серед вкладників monobank («Універсал Банк»), зареєстрованих в програмі «Бонус до депозитів».

Акція проходила з 16 жовтня по 9 грудня 2018 року. Участь у ній брали депозитні вклади monobank сумою від 1 000 гривень і строком розміщення від 3 місяців, оформлені через додаток monobank.

Загальний призовий фонд в 12 000 грн розподілили серед 8 переможців розіграшу. Головний приз в 5 000 грн виграв Олексій з Києва, решта учасників отримали по 1 000 гривень.

«Завжди заходив на „Мінфін“, щоб почитати новини і подивитися ставки, цього разу вирішив скористатися пропозицією, прислухатися до поради „Мінфіну“ і відкрити депозит рекомендований порталом. Банком і умовами депозиту я задоволений, але ще більше я задоволений акцією „Мінфіну“ завдяки якій отримав непоганий подарунок до Нового Року», — ділиться емоціями Олексій.

Отримати «Бонус до депозитів» від monobank

Руслан з Києва також прокоментував перемогу: «Як же це неймовірно здорово виграти — ось так сюрприз! Та ще й як раз під Новий Рік і мій День Народження! Радості просто немає меж. Дякую організаторам такої крутої Акції та особливо хлопцям з „Мінфін“ — дуже уважні, відповідальні, по кілька разів передзвонюють і все уточнюють. Відмінна акція! У наш час людей вже важко чимось здивувати, але мене все ж здивували. Завдяки цій Акції, я став трішечки багатшими, але це не головне… головне, що завдяки невеликій фінансовій винагороді, ти стаєш частиною чогось великого, це приємно. Ще раз спасибі організаторам, творчих успіхів вам і благополуччя в Новому Році!».

Павло з Дніпра зазначив: «Вперше брав участь в акції „Бонус до депозитів“ як раз так вийшло, що хотів саме відкрити депозит в монобанк і абсолютно випадково натрапив на цю акцію на порталі „Мінфін“. Прочитав умови акції, зрозумів, що нічого не втрачаю, зареєструвався, розмістив свій депозит… іііііі, став переможцем, і виграв одну тисячу гривень. Дякую порталу „Мінфін“ за хороший передноворічний подарунок. Покладу цю тисячу також на депозит в монобанк. Бажаю всім гарних свят».

Замовити кредитну карту monobank

Тисячі читачів «Мінфіну» вже отримують додаткові 1,5-2% річних до базової ставки, розміщуючи депозити через наш сайт. Детальніше про умови акції читайте в розділі «Бонус до депозитів».

Коментарі - 1

+
0
Vo Do
Vo Do
27 грудня 2018, 18:30
#
Сложно проверить попал ли в список для розыгрыша, нужно все видео просматривать. Себя не смог увидеть.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися