Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 грудня 2018, 13:50

10 найбільших корпоративних злиттів та поглинань 2018 року

Видання TechCrunch вибрало 10 найбільших угод зі злиття або поглинання на корпоративному ринку. Сукупно вони оцінюються в 87 млрд доларів, пише AIN.UA.

Видання TechCrunch вибрало 10 найбільших угод зі злиття або поглинання на корпоративному ринку.
Фото: finclub.net

IBM поглинула Red Hat за 34 млрд доларів

  • IBM поглинула постачальника рішень з відкритим вихідним кодом, щоб посилити власний хмарний бізнес. Ця угода повинна визначити організаційну успішність IBM в найближчі роки.

Broadcom купила CA Technologies за 18,5 млрд доларів

  • Несподівана угода від великого виробника чипів. Компанія віддала мільярди доларів за CA, з її перевіреним IT-менеджментом і софтверними рішеннями.

SAP купила Qualtrics за 8 млрд доларів

  • Німецький софтверний постачальник викупив Qualtrics за місяць до запланованого IPO. Компанія впевнена, що рішення Qualtrics допоможуть об'єднати бекенд-системи і дані про покупців. Qualtrics збирає і аналізує клієнтські відгуки про бренди і продукти з різних джерел, включаючи соціальні мережі та електронну пошту.

Microsoft купила GitHub за 7,5 млрд доларів

  • У Microsoft з'явився шанс завоювати серця і уми розробників, виклавши чималі гроші за сервіс для зберігання репозиторіїв з кодом. Але компанії потрібно бути обережною, щоб не перестаратися зі своїм втручанням.

Salesforce поглинає MuleSoft за 6,5 млрд доларів

  • CRM-гігант купив API-інтегратора в нетипово великій для себе угоді. Однак поглинання було важливим, надаючи компанії більше способів працювати з даними.

Adobe купила Marketo за 4,75 млрд доларів

  • Adobe побудувала свій успіх на програмному пакеті Creative Cloud, але пробує заробляти більше і на маркетинговому бізнесі. Разом з покупкою Magento за 1,68 млрд доларів, компанія значно посилила підрозділ.

SAP поглинула CallidusCloud за 2,4 млрд доларів

  • Друге за рік найбільше поглинання SAP. Компанія посилила фірмову систему ERP хмарними рішеннями від CallidusCloud.

Cisco купила Duo Security за 2,35 млрд доларів

  • Cisco додала до свого портфелю фірму з Мічигану, яка розробляє мобільні рішення в області безпеки — наприклад, аутентифікатор Duo ​​Mobile.

Twilio купила SendGrid за 2 млрд доларів

  • Компанія, що зробила собі ім'я на API-рішеннях, придбала схожий по духу продукт — API-сервіс для поштових розсилок SendGrid.

Vista купила Apttio за 1,94 млрд доларів

  • Vista Equity Partners — єдина не-технологічна компанія зі списку, але й у неї є апетити в корпоративному сегменті. Apttio надає b2b-послуги з управління хмарними активами. До поглинання, компанія торгувалася на біржі.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися