Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 грудня 2018, 9:09

Банк Львів отримає 3 мільйони євро для кредитування бізнесу

Німецько-український фонд і банк Львів підписали угоду про партнерство з метою спільної реалізації програм фонду підтримки фінансування МСБ. Про це йдеться в повідомленні банку.

Німецько-український фонд і банк Львів підписали угоду про партнерство з метою спільної реалізації програм фонду підтримки фінансування МСБ.
Фото: finclub

Також підписані кредитні угоди для фінансування українського малого та середнього бізнесу на суму 3 млн євро, частина з яких буде надана в національній валюті в рамках ініціативи Євросоюзу EU4Business.

Що це означає?

  • Банк Львів зможе фінансувати підприємців, які здійснюють діяльність в сільському господарстві, переробній промисловості, готельно-ресторанному бізнесі та реалізують енергоефективні проекти.
  • Підприємці зможуть отримати кредити в національній валюті строком до 6 років під ставку відсотка на рівні 16% річних, а також у валюті терміном до 5 років під ставку від 7,5% річних.

Коментарі - 2

+
+4
mary27
mary27
17 грудня 2018, 10:46
#
А еще можно выдать связаным лицам под 0%)
+
0
Million Dollarov
Million Dollarov
17 грудня 2018, 15:09
#
Эвропэйцi не такие, они все делают ради Украины. Молодцы что спасли банк по факту перед банкротством. Вопрос в том, кто наживётся на доходности банка из инвесторов.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися