Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 грудня 2018, 17:50

Інтернет-банкінг ПУМБ Online визнаний одним з кращих в Україні

За версією щорічної премії PaySpace Magazine Awards-2018 Інтернет-банкінг Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) ПУМБ Online визнаний одним з кращих в сегменті. Інтернет-банкінг отримав срібло в номінації «Кращий інтернет-банкінг в Україні». Всього за титул банку, який надав своїм клієнтам найзручніший та найфункціональніший онлайн-сервіс, боролися 9 банків.

«Розвиток інтернет-банкінгу — одне з ключових завдань банку. Ми прагнемо забезпечити клієнтів простими і зрозумілими в користуванні онлайн-сервісами, щоб більшість операцій вони могли проводити віддалено, заощаджуючи свій час. Приємно, що не тільки клієнти, але і експерти ринку визнали наш інтернет-банкінг одним з кращих», — прокоментував Михайло Сергієнко, директор Операційного сервісного центру ПУМБ

Голосування за кращий інтернет-банкінг проводилося протягом листопада. Всього в премії було передбачено 21 номінацію. В цьому році в щорічній премії PSM Awards 2018 взяли участь 189 компаній та експертів. Переможців обирали читачі, експертне журі та редакція журналу.

PaySpace Magazine Awards — щорічна премія, яка проводиться виданням про фінанси і технологіях PaySpace Magazine. Мета премії — визначити кращих гравців українського ринку FinTech і e-commerce, а також виділити знакові проекти року.

Розмістити депозит в ПУМБі

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися