Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 грудня 2018, 10:01

В Україні введуть новий вид соцдопомоги

Для осіб, які доглядають за дітьми з важкими захворюваннями, але ще не мають групи інвалідності, з 1 січня 2019 року буде виплачуватися соціальна допомога. Про це сказав міністр соціальної політики Андрій Рева, пише Укрінформ.

Для осіб, які доглядають за дітьми з важкими захворюваннями, але ще не мають групи інвалідності, з 1 січня 2019 року буде виплачуватися соціальна допомога.
Фото: segodnya.ua

Що це означає?

  • З 1 січня 2019 року запроваджується новий вид соціальної допомоги для осіб, які доглядають за дітьми, хворими важкими захворюваннями, але яким ще не встановлена ​​інвалідність.
  • Наступного року прожитковий мінімум для осіб, які втратили працездатність, зросте на 9,4% і становитиме з грудня наступного року 1638 грн в місяць".

Відповідно зростатимуть розміри державної соціальної допомоги особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю.

Коментарі - 2

+
0
Григорий П
Григорий П
6 грудня 2018, 13:53
#
Круто, дети и их родители — благодарны, и желают для всего правительства такой же «сытой» инвалидности
+
0
vetalmihey
vetalmihey
6 грудня 2018, 14:13
#
С одной стороны помощь и поддержка таким людям нужна, но то что предлагает гос-во это подачка, которая ляжет на плечи налогоплательщиков. В итоге и сам не гам и другим не дам
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися