Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 грудня 2018, 14:15

Райффайзен Банк Аваль став володарем Гран-прі конкурсу «Обличчя міста» у Львові

Райффайзен Банк Аваль отримав Гран-прі щорічного конкурсу — промоції львівського підприємництва «Обличчя міста-2018». Церемонія нагородження переможців конкурсу відбулася вчора в Інформаційно-ресурсному центрі імені Митрополита Андрея Шептицького у Львові.

Цьогоріч участь у конкурсі взяли 32 компанії та організації, 20 із яких були допущені до II етапу конкурсу — голосування. Перемогу в різних номінаціях здобули 13 компаній. А володарем Гран-прі — бронзового лева — став Райффайзен Банк Аваль.

Нагороду банку вручили заступник міського голови Андрій Москаленко та президент Львівської торгово-промислової палати Дмитро Афтанас.

«Конкурс «Обличчя міста» став доброю традицією Львова. А гран-прі конкурсу отримують компанії, які для нашого міста стають своєрідними флагманами. В силу різних соціально-економічних причин переможцем давно не була компанія сфери фінансів. Цього року з-поміж номінантів ми обрали Райффайзен Банк Аваль саме за його незмінну присутність на ринку, власну стабільність і передусім за значну постійну підтримку міста та, безперечно, підприємств Львова», — зазначив Дмитро Афтанас.

Райффайзен Банк Аваль у Львівському регіоні обслуговує 12 500 компаній у 27 відділеннях.

Серед клієнтів Львівської обласної дирекції Райффайзен Банку Аваль — підприємства міста і області, що мають стратегічне значення у розвитку економіки регіону та в наповненні місцевих бюджетів: ПАТ «Концерн Галнафтогаз», ПрАТ «Компанія «Ензим», ТзОВ «Кормотех», ВАТ Концерн «Хлібпром», ПП «Оліяр», СП «Електронтранс», а також мультинаціональні компанії, такі як: ТзОВ «Монді Пекеджінг Бегс Юкрейн», ТзОВ «ОДВ-Електрик», ТзОВ «ЕлектpоконтактУкpаїна», ТОВ «СВІСС КРОНО» та інші.

Надані банком кредитні кошти спрямовуються на підтримку бізнес-проектів, що визначають привабливість інфраструктури Львівщини. Це проекти розширення та осучаснення мережі АЗК «ОККО», виробництва рухомого складу електротранспорту, розвитку переробної промисловості, торгівлі та туристичної галузі.

Львівська дирекція Райффайзен Банку Аваль є активним учасником громадського життя міста та області. За підтримки банку реалізовано чимало проектів соціального, мистецького та освітнього спрямування: Форум місцевого самоврядування, Форум соціальних інвестицій, «Інноваційна весна», міжнародний фестиваль музики Маттіаса Кендлінгера у Львові, Різдвяний та Великодній ярмарки, встановлення велостоянок біля вишів Львова, підтримка Форуму видавців (понад 15 років), надання стипендій кращим студентам Львівського банківського інституту та Українського католицького університету. Банк постійно допомагає Львівській організації Українського товариства сліпих, реабілітаційному центру «Джерело», підтримує проект «Безпечне місто» тощо.

Значний внесок Львівської ОД Райффайзен Банку Аваль у розвиток регіону неодноразово відзначався різними нагородами та подяками від міської та обласної влади.

Замовити картка «Fishka» Райффайзен Банку Аваль

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися