Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 грудня 2018, 19:30

Скай Банк змінив ставки в програмі «Бонус до депозитів»

Скай Банк змінив процентні ставки за депозитами в програмі «Бонус до депозитів» від «Мінфіну».

Скай Банк змінив процентні ставки за депозитами в програмі «Бонус до депозитів» від «Мінфіну».
Фото: investopedia.com

Актуальні ставки можна подивитися в цій таблиці:

Нагадаємо, в акції беруть участь строкові вклади Скай Банку від 3 до 12 та більше місяців. Мінімальна сума вкладу становить — 30 тисяч гривень.

Також в акції беруть участь нові клієнти і клієнти, у яких на момент подачі заявки немає діючих вкладів або попередній внесок закінчився більше 90 днів.

Виплата бонусу від «Мінфіну» відбувається протягом 32 днів після підтвердження депозиту.

Нагадуємо, що підвищити прибутковість своїх вкладів, як це зробили вже тисячі читачів «Мінфіну», можна, розмістивши депозит в банку через наш сайт. Тоді ви отримаєте додатково до 1,25% річних до базової відсоткової ставки. Детальні умови — в розділі «Бонус до депозитів».

Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі - 5

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
4 грудня 2018, 9:40
#
До 20%? Начало «опы» для банка?
+
0
Million Dollarov
Million Dollarov
4 грудня 2018, 10:47
#
Скай банк, один из трёх системных банков СНГ как БТА и АРМО банк. Бренд узнаваемый миллионами вкладчиков по всему СНГ. Доволен обслуживанием и синим небесным цветом отделениями, инновациями. Как и БТА, Конкорд Банк, Земельный капитал и Креди Агриколь, где есть мои вклады. Мне приятно приезжать в банки, получать дивиденды, понимать что это банки крайней надёжности, на столетия, с высокими процентами. Чего и всем желаю.
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
4 грудня 2018, 10:57
#
Вы опять что-то с утра выпили или покурили?
+
0
Million Dollarov
Million Dollarov
4 грудня 2018, 11:10
#
Вам нужно иметь долларовые вклады в банках, скорее всего сидите обычным клерком, именно это и является проблемой. Что банки не являются средством дохода ваших денег. Вы например знаете какой кеш бек был у DV bank в Украине? Для меня это сотни тысяч возвращённых гривень. У Конкорда сейчас 1% и это тоже сумма ощутимая возвратов. Скай банк также идёт стабильным вектором вверх, 20% стабильными процентами меня устраивает,,,, если будет кеш бек, перейду с БТА сюда, до этого все мои вклады Были в БМ, БТА, Сбере и также всё росло. Пишите по существу на чём зарабатывают, не переходя на личности.
+
0
Денис Денис
Денис Денис
4 грудня 2018, 22:55
#
Постановою Правління Національного банку України від 19.02.2010 № 79 було прийнято рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію з 22.02.2010 Товариства з обмеженою відповідальністю Комерційний банк «АРМА».

Какая столица СНГ?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися