Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 листопада 2018, 10:00

Ryanair може запустити рейс з України до Ізраїлю

Ірландський лоукостер Ryanair як один з нових потенційних напрямків польотів з України в майбутньому може розглянути рейс до ізраїльського курортного міста Ейлат. Про це розповів комерційний директор авіакомпанії Ryanair Девід О'Брайан, пише РБК-Україна.

Ірландський лоукостер Ryanair як один з нових потенційних напрямків польотів з України в майбутньому може розглянути рейс до ізраїльського курортного міста Ейлат.
Фото: tutu.ru

На питання про те, чи не думають в компанії запустити рейс з України до Канарських островів, О'Брайан відповів: «Не наступного літа. Ми вже завершили формування маршрутної мережі на літній сезон. Крім того, Канари досить далеко. Можливо, в майбутньому ми запропонуємо в якості нового напряму ізраїльський Ейлат, якщо випаде така можливість».

 Найкращі картки для тих, хто часто буває за кордоном

У період літньої навігації загальна кількість маршрутів у Ryanair на українському напрямку складе — 22.

Читайте також: Банківські картки для мандрівників: квитки за бонуси та інші «плюшки»

Коментарі - 2

+
+15
Leha PWNZ
Leha PWNZ
30 листопада 2018, 10:16
#
Было бы не плохо, если бы лоукостеры запустили рейсы из Украины в Украину. Долететь из Киева или Днепра (с пересадкой в Киеве) до Львова или Франковска дороже чем до Австрии. Пытался найти выгодный рейс до одного из аэропортов возле Буковеля и понял, что цены на внутренние рейсы просто неадекватные.
+
+15
Kidav
Kidav
30 листопада 2018, 10:25
#
Сделайте этот рейс с/в Одессы(у), люди будут домой летать )
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися