Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 листопада 2018, 9:29

Forbes назвав найбагатших знаменитостей до 30 років

Рейтинг очолила молодша сестра американської учасниці реаліті-шоу Кім Кардашьян — 21-річна Кайлі Дженнер, яка також наймолодша учасниця рейтингу.

Рейтинг очолила молодша сестра американської учасниці реаліті-шоу Кім Кардашьян — 21-річна Кайлі Дженнер, яка також наймолодша учасниця рейтингу.
Фото: spletnik.ru

За останній рік вона заробила $166,5 млн завдяки випуску власної лінії косметики Kylie Cosmetics, підрахував журнал. У минулому році Дженнер займала десяту сходинку у списку, її дохід був у чотири рази менше — $41 млн.

На другому рядку рейтингу опинився британський 27-річний музикант Ед Ширан. Більшу частину свого доходу в $110 млн він заробив завдяки всесвітньому турне, зазначає Forbes.

Слідом в списку — 26-річний футболіст Неймар. Бразильський спортсмен підписав контракт з клубом «Парі Сен-Жермен», що допомогло йому заробити $ 90 млн за підрахунками Forbes.

Ні Ширан, ні Неймар не потрапили до переліку найбільш високооплачуваних знаменитостей до 30 років в минулому році.

У цей список Forbes увійшло лише двоє жінок. Крім Дженнер, це 28-річна американська співачка Тейлор Свіфт. Вона займає четверту сходинку в рейтингу з доходом в $80 млн.

На п'ятій сходинці рейтингу опинився торішній лідер. Це 28-річний канадський музикант Ейбел Тесфайе, який більш відомий під псевдонімом The Weeknd. Forbes оцінив його дохід в $57, а роком раніше — в $92 млн.

У цей рейтинг Forbes також увійшли 29-річний американський баскетболіст Джеймс Харден ($46,4), 28-річний американський діджей Ендрю Таггарт ($45,5), 28-річний мексиканський боксер Сауль Альварес ($44,5), 27-річний американський футболіст Дерек Карр ($42,1) і 25-річний американський гольфіст Джордан Спить ($41,2).

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися