Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 листопада 2018, 10:48

«Чорна п’ятниця»: Українці побили рекорд за обсягом оплати картками

За підсумками традиційного дня розпродажів «Чорної п’ятниці» через мережу торгових терміналів Приватбанку було оплачено 3,2 млн покупок на суму понад 1 млрд грн. Про це йдеться у повідомленні Приватбанка.

За підсумками традиційного дня розпродажів «Чорної п’ятниці» через мережу торгових терміналів Приватбанку було оплачено 3,2 млн покупок на суму понад 1 млрд грн.
Фото: theodysseyonline.com

Обсяг оплачених картками покупок «Чорної п’ятниці» у 2018 році став рекордним показником за останні роки, перевищивши середньодобовий показник у 10 разів.

Як купували?  

  • Рекордним цей день став і за кількістю купівель у розстрочку – усього за добу за допомогою «Оплати частинами» та «Миттєвої розстрочки» українці купили товарів на 115 млн грн, причому більше половини цієї суми припало на вітчизняні інтернет-магазини.
  • Другим за популярністю серед українців став «День холостяка» 11 листопада, в який обсяг покупок, оплачених картками в POS-терміналах Приватбанку, перевищив середньодобовий показник у 5 разів і сягнув 589,5 млн грн.
  • Також Всесвітній день шопінгу дав п’ятикратний приріст купівель у розстрочку – до 50 млн грн. Найактивніше оплачували свої покупки частинами жителі Київської, Дніпропетровської та Харківської областей.

 Замовити картку «Універсальна Gold» від Приватбанка

Коментарі - 1

+
0
andrebrinel
andrebrinel
27 листопада 2018, 12:04
#
Редакция! Вы хоть грамматику бы выучили, даже название верно написать не можете! «… по объему ОПЛАТ / ОПЛАТЫ карточками» (объем чего?)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися