Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 листопада 2018, 20:05

Найголовніше за середу: Кращий банк, «антирейдерський» законопроект, міжнародні резерви та «Чорна п'ятниця»

Без улюбленців. Читачі «Мінфіну» не змогли обрати кращий банк

Ось уже другий рік «Мінфін» регулярно задає своїм читачам питання — «якому з українських банків довірите понад 200 000 грн?». Тобто, по суті, ми просимо обрати банк, в якому ви б розмістили депозит без гарантій держави.

Кабмін схвалив «антирейдерський» законопроект

Кабінет міністрів підтримав «антирейдерський законопроект», що передбачає позбавлення комунальних підприємств права здійснювати реєстраційні дії.

Міжнародні резерви зросли до 16,7 мільярда доларів

Станом на 1 листопада 2018 року міжнародні резерви України становили 16 737,12 млн доларів. При цьому на початок жовтня року вони були на рівні 16 637,69 млн доларів. Про це йдеться в повідомленні регулятора.

«Чорна п'ятниця»: Що і як потрібно купувати

23 листопада в США і багатьох інших країнах почнуться різдвяні розпродажі. Знижки на деякі товари можуть доходити до 70-90%. Щоб отримати з цього дня максимальну вигоду, до нього потрібно підготуватися.

Частка безготівкових платежів збільшилася до 902,7 мільярдів гривень

Частка безготівкових розрахунків у загальному обсязі операцій із використанням платіжних карток, емітованих українськими банками, зросла на 5,0 в. п. у порівнянні з підсумком 2017 року (39,3%) та становила 44,3%. Про це повідомляє НБУ.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися