Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 листопада 2018, 15:02

TransferGo стала учасником міжнародної системи PrivatMoney

Приватбанк разом зі світовим лідером у сфері міжнародних грошових переказів TransferGo розширюють співпрацю на ринку міжнародних переказів. Про це йдеться у повідомленні банка.

Приватбанк разом зі світовим лідером у сфері міжнародних грошових переказів TransferGo розширюють співпрацю на ринку міжнародних переказів.
Фото: privatbank.ua

Що це значить? 

  • Сучасні технології банку і компанії TransferGo дають можливість підтримати близьку людину, де б вона не знаходилася. На сьогодні TransferGo — найдешевший спосіб переказати гроші в Україну з Європи.

 Отримати кредитну картку «Універсальна Gold»

TransferGo – це глобальний онлайн-сервіс, що забезпечує швидкі і безпечні міжнародні грошові перекази в режимі реального часу.

Компанія TransferGo була заснована в 2012 році у Великобританії зі штаб-квартирою в Лондоні. На сьогоднішній день компанія обслуговує платежі в 47 країнах Європи, Азії та Латинської Америки з офісами в Берліні, Вільнюсі та Варшаві.

Коментарі - 3

+
0
Константин Марченко
Константин Марченко
22 листопада 2018, 17:31
#
Всегда пользуюсь этим сервисом для переводов денег с Польши в Украину. Деньги начисляются в течении одного рабочего дня на карту ПриватБанка. Очень хороший курс. Если есть какие-то вопросы служба поддержки всегда ответит на удобном для вас языке…
+
0
MYKHAILO MYKHAIL
MYKHAILO MYKHAIL
10 березня 2019, 19:55
#
Есть возможность для новых клиентов получить бонус, все что нужно это во время регистрации ввести промокод PRIVATFREE в поле код приглашение, так получите 10 фунтов (360 грн) после первого перевода, а так же этот промокод для трансфер го нужно ввести во время перевода в поле промокод так перевод будет без комисии и вы принимает участие в розыграше. детальнее почитайте на оф сайте приватбанка. удачи всем. пользуйтесь промокодом…
+
0
Александр Романов
Александр Романов
20 квітня 2019, 22:56
#
Металлопрокат — https://www.youtube.com/channel/UCddcpXFGkYE8w4dNnNLs4UA/about
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися