Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 листопада 2018, 10:21

FinRetail 2018: глава Укрпошти розповідатиме про фінансову інклюзію та бізнес

23 листопада в Києві пройде 3-тя практична конференція FinRetail 2018, яка збирає всіх ключових гравців фінансового сектора для обміну досвідом і кращими кейсами з маркетингу та продажу, презентації технологічних новацій, обговорення законодавчих ініціатив і нових правил регулювання ринку.

23 листопада в Києві пройде 3-тя практична конференція FinRetail 2018, яка збирає всіх ключових гравців фінансового сектора для обміну досвідом і кращими кейсами з маркетингу та продажу, презентації технологічних новацій, обговорення законодавчих ініціати
Фото: Ігор Смілянський

Всього очікується понад 300 учасників.

Серед спікерів конференції — гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський, перший заступник голови НБУ Катерина Рожкова та багато інших.

Хто такий Ігор Смілянський?

У період з вересня 2005 року по січень 2008 року Смілянський працював в The Boston Consulting Group на посаді старшого консультанта/ менеджера проектів. На цій посаді він брав участь в проектах по злиттю, поглинанню та реструктуризації компаній фінансового сектора.

З лютого 2008 року працював в «Промсвязьбанк» на посаді директора по інтеграції активів. Працював в Нью-Йорку (США) в аудиторській компанії KPMG.

З 1 липня 2016 року призначений генеральним директором Укрпошти, а 17 серпня 2018 року з ним підписано новий трирічний контракт на цю посаду.

На FinRetail 2018 розповідатиме, як за допомогою Укрпошти отримати доступ до 17 млн. нових клієнтів.

Детально ознайомитися з програмою заходу та зареєструватися можна на сайті Anchor.

Організатори: компанія BankOnline, фінансовий портал «Мінфін», асоціація ВАФК.

Генеральний партнер конференції — Компанія Platon.

Місце проведення: Київ, вул. Липківського 1А, РК «Ультрамарин», 3-й поверх.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися