Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 листопада 2018, 9:27

За викрадений Lexus СГ «ТАС» виплатила 900 тис. грн

За даними Генеральної прокуратури України, за січень – жовтень поточного року в цілому по країні було зафіксовано 5835 випадків незаконного заволодіння транспортними засобами. При цьому, як свідчить статистика, повертається своїм власникам лише кожне третє авто, при цьому часто-густо – не в кращому стані, тож потребує серйозного та, відповідно, дорогого ремонту, коштів на який у автовласника просто немає.

І справжнім порятунком в таких ситуаціях стає договір страхування наземного транспорту, відповідно до умов якого страховик відшкодує потерпілому автовласникові всі заподіяні йому збитки.

Принаймні, саме так сталося з клієнтом Страхової групи «ТАС», престижний кросовер якого Lexus NX 300h було викрадено в Запоріжжі. Пошуки зловмисників, які скоїли цей зухвалий злочин, допоки результатів не дали. Однак СГ «ТАС», вивчивши обставини справи, визнала подію страховим випадком та, виконуючи свої зобов’язання перед клієнтом за укладеним договором «ЄвроКАСКО», оперативно перерахувала йому належне страхове відшкодування в розмірі заподіяних йому збитків, що склало 900000 грн. Автомобіль було застраховано за програмою «5 зірок» відповідного договору.

Нагадаємо, договір страхування наземного транспорту «ЄвроКАСКО 5 зірок» включає в себе п’ять програм на вибір автовласника. В залежності від власних потреб в ступені страхового захисту – від варіанту лише на випадок викрадення чи знищення авто до варіанту «Повне КАСКО +», свого водійського досвіду та фінансових можливостей кожен автовласник в рамках вказаного договору може обрати оптимальну для себе програму за прийнятною ціною.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися