Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 листопада 2018, 18:42

Uber запустив послугу замовлення таксі по телефону у Львові та Одесі

Таксі-сервіс Uber запустив послугу виклику таксі за допомогою дзвінка по телефону у Львові та Одесі, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Таксі-сервіс Uber запустив послугу виклику таксі за допомогою дзвінка по телефону у Львові та Одесі, повідомляє Інтерфакс-Україна.
Фото: recode.net

Дана опція призначена для людей, у яких немає смартфона або підключення до інтернету, а також для тих, кому простіше подзвонити, ніж використовувати додаток.

Як замовити таксі по телефону?

Щоб викликати Uber за допомогою телефону, необхідно набрати номер 9988 після чого на дзвінок відповість агент, який допоможе замовити поїздку, незалежно від того, є у клієнта обліковий запис Uber чи ні. Якщо аккаунта Uber немає, то агент створить його по телефону.

В Україні Uber представив подібний проект вперше в Києві в лютому цього року.

Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі - 1

+
0
AndreyL4
AndreyL4
20 листопада 2018, 10:59
#
После того, как Убер заломил 500 грн с аэропорта Борисполь до Троещины, частные таксисты на вокзале и в аэропорту перстали мне казаться барыгами. Если к этому добавить, что в Таксифай цена была за то же растояние ровно в два раза ниже, да и через раз в Убере приезжает евробляха с неадекватом за рулём, то вопрос пользоваться им или нет — отпадает.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися