Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 листопада 2018, 16:38

«Мінфін» провів розіграш серед вкладників банку Альянс

Фінансовий портал «Мінфін» провів розіграш грошових призів серед банку Альянс, зареєстрованих в програмі «Бонус до депозитів».

Акція проходила з 29 вересня по 31 жовтня 2018 року. Участь у ній брали депозитні вклади банку Альянс сумою від 15 тисяч, 600 доларів і євро і терміном розміщення від 3 місяців.

Загальний призовий фонд в 5 000 грн розподілили серед 4 переможців розіграшу. Головний приз в 2 000 грн виграв Володимир з Києва, решта учасників отримала по 1 000 гривень.

«Був приємно здивований, беручи участь в акції, коли отримав звістку про виграш! Велике спасибі консультантам за допомогу!», — ділиться емоціями Володимир.

 Оформити «Бонус до депозитів» від банку Альянс

Ольга з Дніпра, подякувала «Мінфіну» за прекрасну акцію: «Дякую „Мінфін“ за прекрасну акцію. Це велика підмога, особливо для пенсіонерів. Учасникам бажаю перемоги, а організаторам здоров'я і успіхів».

«Велике спасибі за виграш! Мені дуже приємно отримати від „Мінфіну“ виграш», не приховує приємного здивування львів'янка Уляна. Всім, хто організовує і видає виграші бажаю міцного здоров'я і довголіття".

Один з грошових призів дістався постійному користувачу порталу, киянину Сергію. «Акція „Бонус до депозитів“ дійсно працює без нарікань! Не одноразово брав участь в акції за різними банками, все завжди вчасно і професійно. Команда „Мінфіну“ так тримати», — написав він.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися