Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 листопада 2018, 12:51

ПриватБанк заплатить 100 000 грн за допомогу в затриманні грабіжників

ПриватБанк виплатить винагороду в розмірі 100 000 грн за інформацію, яка допоможе затримати злочинців, які вчинили напад на інкасаторський автомобіль банку в Ірпені (Київська обл.).

ПриватБанк виплатить винагороду в розмірі 100 000 грн за інформацію, яка допоможе затримати злочинців, які вчинили напад на інкасаторський автомобіль банку в Ірпені (Київська обл.).
ПриватБанк объявил награду 100 тыс грн за поимку грабителей инкассаторского авто в Киевской области

Як повідомили в службі безпеки банку, сьогодні вранці під час планової інкасації банківського відділення на інкасаторський автомобіль ПриватБанку було скоєно напад групою невідомих злочинців. Збивши водія-інкасатора викраденим автомобілем і заблокувавши виїзд інкасаторського авто, погрожуючи застосуванням зброї і фізичної сили, грабіжники змогли заволодіти касетами з грошима для банкомату й втекти.

Водій інкасаторського автомобіля отримав тілесні ушкодження. За даними СБ банку, з інкасаторського авто викрадено 1,8 млн грн в спеціальних касетах, призначених для завантаження банкоматів, що значно знижує шанси грабіжників уникнути відповідальності.

«Завдяки злагодженим діям служби безпеки банку і поліції через кілька хвилин після скоєння злочину в регіоні було оголошено план «Перехоплення», — зазначає керівник служби безпеки ПриватБанку Сергій Болотін. — Численні докази дають можливість розслідувати злочин по гарячих слідах, банк звертається до всіх мешканців Ірпені та Київській області повідомляти в поліцію у разі виявлення банкоматних касет або підозрілих дій осіб, які можуть мати причетність до злочину».

За будь-яку інформацію про осіб злочинців або місцезнаходження викрадених касет для банкоматів, яка допоможе якнайшвидше розкрити злочин, буде виплачено винагороду в розмірі 100 000 грн. Передати інформацію в банк можна за телефонами (056) 716 35 02, (067) 565 12 34, на електронну пошту dezhurka@pbank.com.ua, а також будь-яким іншим зручним способом. Анонімність гарантується.

Коментарі - 4

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
17 листопада 2018, 13:53
#
Любят Приват бомбить
+
0
PPorohh
PPorohh
17 листопада 2018, 15:14
#
А хоть кому то выплатили деньги за всю историю Украины ??? Слышал только о рекламе «заплачу лям ,2 и т.д» Мне интересно кому заплатили за помощь в течении 25 лет? В Лото базаву люди выигрывают джек поты -слышал, а по данной теме не одной статьи нету
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
17 листопада 2018, 21:08
#
У нас в стране всё перевёрнуто с ног на голову.
Когда происходит ограбление банка, или нападение на икассаторов — обычно в сводках отсутствует название банка.
Приватбанк в данном случае является исключением, потому что сразу же публикует сообщение о вознаграждении за любую информацию, которая поможет задержать преступников.
Когда задерживают преступников, то в сводках не указывают их ФИО а если публикуют фотографии, то всегда ретушируют лицо либо фотографируют со спины.

В тоже самое время неоднократно сталкивался с тем, что если есть свидетели преступления то их фото публикуют без ретуши да ещё и ФИО указывают. Неужели для того, чтобы преступники подсуетились и заткнули свидетелям рты или вообще лишили их жизни.

Так и вам интересно только то, что по формальным правилам не принято разглашать.
+
0
Vitaly Zoroff
Vitaly Zoroff
19 листопада 2018, 17:12
#
Не стоните, коментаторы… Лучше помогите поймать бандюков!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися