Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 листопада 2018, 20:04

Найголовніше за четвер: Неплатники ЄСВ, вартість біткоіна, споживчі кредити, субсидії та пільги

Начистоту. Якому банку ви довіряєте

В кінці кожного кварталу «Мінфін» аналізує звітність банків, щоб обрати найбільш стійкий. Але ми традиційно готуємо і інший рейтинг, заснований на думці наших читачів.

Як «Мінфін» змінив ваше життя. Збираємо історії читачів до нашого 10-річчя

1 грудня 2018 року порталу «Мінфін» виповнюється 10 років. Напевно за цей час у вас з'явилися цікаві історії: комусь «Мінфін» допоміг розбагатіти, хтось виграв приз, беручи участь в одній з наших акцій, а хтось знайшов друзів на форумі. Будемо раді, якщо ви поділитеся ними з нами. Найцікавіші історії читачів ми опублікуємо у нас на сайті 1 грудня.

Підприємців-неплатників ЄСВ зроблять невиїзними

У середу, 14 листопада, уряд підтримав ініціативу Міністерства соціальної політики, яке запропонувало відкоригувати адміністрування єдиного соціального внеску.

Українці отримали вибір: користуватися субсидією або пільгою на тепло

Кабінет міністрів надав право вибору українським сім'ям: користуватися в опалювальний сезон пільгою або субсидією.

Вартість біткоіна знизилася до мінімуму 2018 року

Ціна найпопулярнішої криптовалюти, біткоіна, за добу знизилася на 10,96% до 5661,98 доларів за монету. Таким чином ціна біткоіна досягла нового мінімуму 2018 року.

Чи надувається бульбашка на ринку споживчих кредитів

Українські банки дуже обережно нарощують кредитування реального сектору, але з великим ентузіазмом кредитують рядових українців. За даними НБУ, у жовтні обсяг гривневих кредитів фізичних осіб зріс на 2,2% до 131,4 млрд грн.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися