Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 листопада 2018, 17:02

Кредитна картка від Укргазбанку визнана найвигіднішою для українців

Державний Укргазбанк стрімко нарощує лідерські позиції на ринку платіжних карток України. Так, його універсальна картка «Домовичок» визнана кращою у рейтингу «Краща кредитка України» ділового інтернет-видання UBR.

Експерти рейтингу аналізували продукти 20 вітчизняних банків (на які припадає 90% банківських активів) і тільки кредитні картки, які доступні для клієнтів «з вулиці», без дорогого елітного пластику класу Gold чи Platinum.

За висновком експертів універсальна картка «Домовичок» має найвигідніші базову і ефективну ставки кредитування, доступний розмір позики, найзручніші умови погашення і використання, не має прихованих комісії та штрафів.

Окрім того, за даними Національного банку України, Укргазбанк у першому кварталі став лідером за приростом активних платіжних карт – більше 100 тис. українців обрали надійні та передові карткові сервіси від державного банку.

Нагадаємо, Укргазбанк – єдиний державний банк, що увійшов у ТОП-5 найстійкіших банків України і на сьогодні конкурує лише з українськими «дочірніми» банками передових фінансових установ Європи.

Коментарі - 4

+
+23
Funt74
Funt74
14 листопада 2018, 17:22
#
Как минимум должна быть ссылка на интеренет издание UBR, где можно просмотреть аналитику, почему признана лучшей. Без этого это не статья, а так заголовок.
+
0
lukapacioli
lukapacioli
14 листопада 2018, 21:36
#
Это не «статья» и даже не рекламный слоган — а банальная тупая платная самореклама. Некие анонимные «эксперты» что-то_ как-то_ когда-то «проанализировали»… и получив от банка деньги «пришли к выводу»…
Причем реклама банальная до тупизма — какой банк, такая и реклама — такие и «карточки».

Достаточно сказать, что это один из редких сейчас банков где напрочь отсутствует инет-банкинг.
Если по хорошему, то дальше можно и не продолжать....«анализировать».

Методы «работы» не новы — занос бабла и ловля вождей контор на личный «интерес», в надежде на то, что подмасленные вожди переведут в приказном порядке в это «заведение» свои трудовые коллективы — аки баранов на мясобойню.
К чести коллективов — срабатывает этот заезженный «маркетинговый приём» далеко не всегда — посылают их и их дивные карточки куда подальше — и правильно делают.
+
+15
Alex Axel
Alex Axel
14 листопада 2018, 20:14
#
Маман зп через ентот банк получает, если через приват банкоматы снимать то нет комиссии, так как и нет банкоматов этого газбанка, а те шо есть наверно еще при кучме были изготовлены/установленны
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
15 листопада 2018, 9:33
#
Статья ничего не показывает
И само рейтигоое агенство годится, чтобы об него ноги вытирать

Не думаю что Укргазбанк выдал ноу-хау. Вы забываете о клиент-банке, он также инновационный?! Или не менялся 10 лет?!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися