Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 листопада 2018, 13:09

Вигідний вклад в національній валюті: «Святковий» депозит від Універсал Банку

Строкові депозити в гривні — прекрасна можливість не лише вберегти заощадження від інфляції, але і накопичити на необхідну покупку. За рахунок високих відсоткових ставок оформлювати вклади в національній валюті вигідно. З огляду на високий попит на такі депозити, банки прагнуть оперативно розробляти нові продукти. Нещодавно цікаву пропозицію зробив українцям Універсал Банк — депозит «Святковий».

«Мінфін» розбирався, які переваги він дає вкладникам і чим відрізняється від звичайних депозитів.

Прогресивним вкладникам — прогресивна ставка

Перше, на що звертають увагу вкладники, — відсоткова ставка за депозитом. І тут Універсал Банк готовий дивувати, оскільки за «Святковим» вона досягає 19%. Це більше, ніж можуть запропонувати більшість фінустанов.

Ще один важливий момент — ставка за депозитом не фіксована, а прогресивна. Кожні 45 днів вона збільшується на 1%. У перші 45 днів банк нараховує клієнту дохід з розрахунку 17% річних, в наступні 45 днів — 18%. І, нарешті, в останні 45 днів дохідність досягає заявлених 19%.

Основні умови «Святкового»

Термін — 4,5 місяця (розбитий на 3 періоди по 45 днів). Багато вкладників не схильні ризикувати і залишати гроші в банку надовго. Але з пропозицією «Святковий» все просто: короткий термін, високі ставки.

Прогресивна ставка. Останні кілька місяців банки підвищують ставки за депозитами. Але в багатьох фінустановах дохідність вкладів все ще нижче інфляції, особливо якщо згадати, що з отриманих відсотків доводиться платити податки. Тож не дивно, що вкладники переймаються, що їх накопичення знеціняться. У такій ситуації зростаюча ставка, розмір якої перевищує рівень інфляції, — оптимальна пропозиція. Universal Bank вже подбав про те, щоб ваш депозит був дійсно дохідним.

Капіталізація відсотків. Банк пропонує два варіанти нарахування та виплати доходу. Відсотки за вкладом можуть капіталізуватися. У цьому випадку вони будуть додаватися до тіла депозиту, а отже, в наступному періоді дохід буде нараховуватися вже на більшу суму і в кінцевому підсумку клієнт отримає більш високий дохід. Але при бажанні від цієї опції можна відмовитися. Тоді банк буде виплачувати відсотки щомісяця на карту клієнта. В цьому випадку в кінці терміну вкладник отримає лише суму депозиту і дохід за останній місяць. Що вигідніше і зручніше — кожен вирішує індивідуально.

Мінімальна сума депозиту — 5 тис. грн. Завдяки невисокому порогу цей банківський продукт доступний широким верствам населення. Звичайно, чим вища сума вкладу, тим більшим буде дохід.

Без можливості поповнення та дострокового розірвання. «Святковий» не підходить клієнтам, яким потрібно мати гроші під рукою в будь-який момент. Але це оптимальний вибір для тих, хто хоче інвестувати вільні кошти та отримати високий дохід. Відсутність можливості дострокового розірвання — для них безсумнівний плюс. Ця умова вбереже від спокуси розірвати договір і витратити накопичення. Гроші пролежать в банку весь термін і повернуться до вас з прибутком.

При оформленні депозиту «Святковий» клієнт отримує преміальний пакет PLATINUM з численними бонусами. Власникам карток Visa Platinum доступні знижки у великій кількості магазинів-партнерів. Ще один приємний плюс — винятковий комфорт у подорожах. Двічі на рік ви зможете безкоштовно відвідувати бізнес-зали понад 1000 аеропортів світу. Нудне очікування рейсу перетвориться на суцільне задоволення.

Довіряй, але перевіряй

У вкладників може виникнути закономірне питання — чи заслуговує довіри банк, який робить таку вигідну пропозицію? Відповідь однозначна — так, якщо мова йде про Універсал Банк. Фінустанова входить в групу «ТАС» та здійснює банківську діяльність з 1994 року. Банк є членом Фонду гарантування вкладів фізосіб.

У 2017 році Універсал Банк увійшов до ТОП-5 лідерів в номінації «Вибір населення» в рейтингу «Фінансовий Оскар'2017» за версією журналу «Бізнес». Про стабільність і надійність банку говорять його фінансові показники. За даними НБУ, його прибуток за 9 місяців 2018 року склала 34,796 млн грн. Як уже писав «Мінфін», за підсумками 3 кварталу 2018 року в Універсал Банку зафіксований найвищий показник приросту депозитів фізосіб — плюс 27,23% (718 млн грн) у порівнянні з 2 кварталом. А якщо порівнювати з початком року, депозитний портфель фізосіб збільшився на 62% (1,2 млрд грн). Це ще раз підтверджує високу ступінь довіри клієнтів.

Ефективна фінансова діяльність, чуйне реагування на зміни ринку, прагнення залучати нових лояльних клієнтів — основні відмінні риси Універсал Банку. Його новий депозит «Святковий» може стати чудовою можливістю розмістити гроші надійно і заробити по-максимуму.

Коментарі - 1

+
0
driver789
driver789
16 листопада 2018, 16:38
#
Слишком заманчиво) В чем подвох?)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися