Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 листопада 2018, 9:45

Японська платіжна система JCB зацікавилась ринком України

Найбільша платіжна система Японії  JCB і одна з п'яти найбільших платіжних систем світу зацікавлена у виході на український ринок. Про це повідомила прес-служба НБУ на сторінці у Facebook.

JCB – найбільша платіжна система Японії і одна з п'яти найбільших платіжних систем світу зацікавлена у виході на український ринок.
Фото зі сторінки Facebook НБУ

Згідно із повідомленням, про цей йшлося під час офіційної зустрічі керівництва НБУ з генеральним менеджером міжнародної платіжної системи JCB Такаші Суецугу.

Такаші Суецугу повідомив про зацікавленість JCB у виході на український ринок та намір подати до регулятора відповідний пакет документів найближчим часом.

Що таке JCB?

  • JCB – найбільша платіжна система Японії і одна з п'яти найбільших платіжних систем світу за обсягом випущених платіжних карток та обсягом операцій з оплати товарів та послуг.
  • Згідно з даними міжнародної платіжної системи JCB, станом на кінець 2017 року власниками карток JCB були 117 млн клієнтів.
  • Загальний річний обсяг транзакцій платіжної системи JCB склав 281 млрд доларів.
  • На сьогоднішній день платіжні картки JCB обслуговуються в 190 країнах світу. Емісію платіжних карт JCB здійснює в 23 країнах світу.

Коментарі - 1

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
6 листопада 2018, 12:50
#
Уже надо начинать принимать ставки, кто быстрее выйдет на украинский рынок:

Union Pay или JCB.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися