Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 жовтня 2018, 9:58

Вторинний ринок 3-кімнатних квартир: де найдорожчі метри

В лідерах столичних масивів з найдорожчими трикімнатними квартирами прогнозовано опинилися Липки, Печерськ та Оазис-Оболонь, а у кінці рейтингу – район Лівобережної. За неповні 10 місяців цього року вартість квартир на вторинному ринку в центрі Печерська виросла майже на 15%, в той час як на Лівобережній впала на 24%.

В лідерах столичних масивів з найдорожчими трикімнатними квартирами прогнозовано опинилися Липки, Печерськ та Оазис-Оболонь, а у кінці рейтингу – район Лівобережної.
Фото: Hyser

Рейтинг районів столиці за найвищими цінами на 3-кімнатну квартиру на вторинному ринку, склала редакція порталу нерухомості Domik.ua. Дані було отримано на підставі аналізу пропозицій продажу трикімнатних роздільних квартир на 19 жовтня 2018 року: порівнювалася максимальна ціна квадратного метра на вторинному ринку у різних районах Києва.

Беззаперечним лідером рейтингу залишаються Липки: вартість квадратного метру житла тут майже на $500 вище, ніж у «срібного призера» — Печерського мікрорайону. Купівля трикімнатної квартири в туристичному центрі Києва обійдеться у $4 007 за кв. м. На 10-му місці рейтингу опинився жилий масив Лівобережний. Вартість 3-кімнатної квартири у тій частині, яка знаходиться в безпосередній близькості до пляжів та МВЦ, складає $2 030 за кв. м.

Бажаєте інвестувати у нерухомість вигідно? Обирайте пропозиції від забудовників!

Як змінювалась вартість трикімнатного житла в найдорожчих масивах Києва у 2018 році

З 1 січня до 19 жовтня 2018 року максимальний ріст цін на 3-кімнатні квартири спостерігався в районі Печерський (центр) – на 14,29% та Ніжній Печерськ – на 11,06%. Найбільше знизилася вартість квартир на Лівобережному масиві – на 24,03%. Практично не змінилася ціна квадратного метру житла в мікрорайоні Оазис-Оболонь, знизившись на 0,65%, тобто на $20.

Коментарі - 3

+
+29
semenvekselberg
semenvekselberg
30 жовтня 2018, 15:37
#
Если покупается по таким ценам для себя — дело ясное. Для себя любимого деньги никто не считает и на прибыль не рассчитывает. Если для бизнеса в сегодняшней украине, да ещё и на вторичке — нужно быть либо сумасшедшим, либо профаном, либо фанатично верить в евроинтеграционную авантюру…
+
0
Олег Белов
Олег Белов
30 жовтня 2018, 20:43
#
Я лично верю в Петю и его семейку, молодцы!
+
0
Ladoga
Ladoga
1 листопада 2018, 2:26
#
Зачем в Киеве, тем более в центре покупать по такому ценнику квартиру, если в той же Варшаве, крутая вторичка попросту дешевле? https://www.leachandlang.com/offer/51650/flat-sale-warszawa-ochota-dickensa-karola
Вот пример, 3.3$к за квадрат. Так что- если есть бабос и хочется Киев, то уж лучше загородный крутой дом, а не вот это вот всё, если капиталовложение интересует и бабос честный- проще купить в Варшаве и сдавать за приятную сумму.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися