Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 жовтня 2018, 16:20

Працівники Райффайзен Банку Аваль надають постійну підтримку тяжкохворим дітям

Починаючи з березня 2016 року, в Райффайзен Банку Аваль діє безстрокова благодійна акція на підтримку дітей з онкологічними та іншими тяжкими захворюваннями «Допоможи тим, хто цього потребує». Акція проводиться у співпраці зі Всеукраїнським благодійним фондом «Запорука».

Працівники банку добровільно долучаються до акції збору коштів, щомісячно переказуючи пожертви на спеціальний рахунок у ВБФ «Запорука». Ці кошти спрямовуються на закупівлю ліків для тяжкохворих дітей із малозабезпечених родин.

Протягом липня-вересня 2018 року небайдужі люди, які працюють у Райффайзен Банку Аваль, переказали понад 45500 грн на рахунок ВБФ «Запорука». За рахунок цих коштів вдалося допомогти 5 дітям із дуже серйозними захворюваннями, які проходять лікування у відділенні дитячої нейрохірургії Інституту нейрохірургії імені академіка А.П. Ромоданова: Софійці П. із Чернігівської області, Віталіку К. із Рівненської області, Вані В. із Кіровоградської області, Іллі П. та Андрійку Л. із Вінничини. Було також придбано необхідні засоби для операційної зали дитячого відділення Національного інституту раку.

Крім того, банк виділив благодійну фінансову допомогу в розмірі 30000 грн на придбання комплектуючих для хірургічного мікроскопа для відділення дитячої нейрохірургії, де лікують найскладніші випадки захворювань дітей з усіх регіонів України.

А безстрокова благодійна акція «Допоможи тим, хто цього потребує» у Райффайзен Банку Аваль триває. Отже, таку вкрай необхідну допомогу отримають ще багато малозабезпечених родин, які борються з тяжкими недугами своїх дітей.

Замовити картка «Fishka» Райффайзен Банку Аваль

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися