Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 жовтня 2018, 14:20

Lexus — перше авто з камерою замість дзеркал. Фото

Новий Lexus ES 2019 став першою машиною в автоіндустрії, яка буде оснащена камерами замість традиційних бокових дзеркал, пишет ЕП.

Новий Lexus ES 2019 став першою машиною в автоіндустрії, яка буде оснащена камерами замість традиційних бокових дзеркал, пишет ЕП.
Фото: motor1.com

«Нова система Lexus, Digital Outer Mirrors, яка була представлена у вересні цього року для нової генерації авто моделі ES 2019, нині продається в Японії. Таким чином, автомобіль став першою моделлю в історії автоіндрустрії, який продаватиметься з дигітальними боковими дзеркалами замість традиційних», — йдеться у повідомленні Motor1.

Як повідомляє видання, система Digital Outer Mirrors використовує дві зовнішні камери, які прикріплені до передніх дверей. В свою чергу, зроблені квадратні знімки відправляються на два 5-дюймові монітори, що знаходяться на кожній стороні транспортного засобу.

За словами автовиробника, заміна традиційних дзеркал на дигітальні суттєво збільшить зовнішню оглядовість та зменшить звук від вітру.

Найпростіший спосіб заощадити на паливі замовити кредитну карту для водіїв 

Зазначається, що остання новація для моделі Lexus ES, не є єдиною. Так, в автомобілі, зокрема, встановлені, система динамічного радарного круїз-контролю у комбінації з системою відстежування смуг, системою відстежування узбіччя, допоміжною системою гальмування для паркування та монітором для панорамного огляду навколишнього середовища. Всі ці системи працюють з камерами, сенсорами та радарами для контролю руху автомобіля в різних умовах.

Коментарі - 1

+
0
Invul
Invul
29 жовтня 2018, 8:50
#
Недавно Mercedes-Benz на выставке в Ганновере показал новый грузовик Актрос, где используются камеры вместо зеркал. Так что кто-то накосячил в фразе «впервые в автоиндустрии».
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися