Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 жовтня 2018, 12:27

Міжнародний ринок: Курс долара відновлюється

Курс долара США помірно зростає до більшості основних світових валют в ході торгів в середу, в той час як ієна знижується на тлі повернення інтересу до ризикових активів. Про це пише «Інтерфакс-Україна».

Курс долара США помірно зростає до більшості основних світових валют в ході торгів в середу, в той час як ієна знижується на тлі повернення інтересу до ризикових активів.
Фото: masterforex-v.org

Євро торгується в районі 1,1463 долара проти 1,1471 долара на закриття минулої сесії.

Вартість єдиної європейської валюти знаходиться в районі 129 ієн в порівнянні з 128,99 ієни в попередній робочий день. Курс долара становить 112,53 ієни проти 112,44 ієни у вівторок.

Індикатор WSJ Dollar, що відслідковує динаміку курсу долара відносно 16 основних світових валют, збільшився на 0,06%.

Читайте також: Куди йде курс і чого чекати найближчим часом на валютному ринку

Напередодні ієна зміцнилася на 0,3% до євро і долара, оскільки інвестори скуповували захисні активи на тлі обвалу фондових індексів.

Американські індекси у вівторок опустилися на 0,4-0,5%, європейські — більш ніж на 1%, азіатські — більш ніж на 2%.

Тим часом в середу ринки акцій демонструють зростання завдяки оптимізму щодо того, що влада Китаю не допустить надмірного зниження ринку і підтримає його стимулюючими заходами.

Валютні трейдери очікують публікації регіонального економічного огляду по США Beige Book (так звана «Бежева книга») і стежать за розвитком ситуації з італійським бюджетом.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися