Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 жовтня 2018, 11:15

Міжнародний ринок: Долар та ієна дорожчають

Долар та японська ієна, а також US Treasuries і інші захисні активи дорожчають у вівторок на тлі посилення глобальних ризиків. Про це пише «Інтерфакс-Україна» з посиланням на Bloomberg.

Долар та японська ієна, а також US Treasuries і інші захисні активи дорожчають у вівторок на тлі посилення глобальних ризиків.
Фото: milliyet.com.tr

Інвестори уникають ризикових активів через торгові війни США з Китаєм, посилення напруженості у відносинах країн Заходу і Саудівської Аравії, а також обговорення італійського бюджету.

Євро 23 жовтня коштував 1,1450 долара у порівнянні з 1,1464 долара на закриття торгів у Нью-Йорку в понеділок, за підсумками яких єдина валюта втратила 0,4% вартості.

Читайте також: Валютний ринок вівторка: чекаємо зльоту котирувань

Курс долара до японської нацвалюти опустився у вівторок на 0,3% — до 112,43 ієни з 112,82 напередодні, євро подешевшав на 0,5%, з 129,34 до 128,75 ієни.

«Падіння на ринку акцій підстьобує неприйняття ризику, — відзначає головний валютний стратег Mizuho Securities Co. Кенг Судзукі. — Конфлікт США і Китаю, ймовірно, продовжиться і після виборів у США», які пройдуть на початку листопада.

Прибутковість US Treasuries знижується для всіх строків звернення, для 10-річних держоблігацій вона опустилася на 2 базисних пункту, до 3,18%.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися