Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 жовтня 2018, 16:20

Відбувся Київський Міжнародний Економічний Форум-2018 за підтримки Райффайзен Банку Аваль

Закінчилася продуктивна робота Київського Міжнародного Економічного Форуму-2018, проведення якого підтримав Райффайзен Банк Аваль. Топ-менеджмент банку узяв активну участь у заході та у спільному діалозі з українськими і міжнародними експертами знаходив відповіді на питання як покращити життя в Україні.

Під час першого дня форуму Руслан Співак, директор департаменту корпоративних продуктів, партнерства та продажів Райффайзен Банку Аваль, став учасником дискусії на тему: «Цифрова трансформація банківської системи». «Протягом останніх декількох років фінансові установи вималювали шлях цифрової трансформації, — зазначив Руслан Співак. — Сподіваюся, що протягом наступних 2-3 років ми побачимо значний перехід від оптимізації та автоматизації до створення нових джерел доходу. Це може бути зроблено завдяки новим бізнес-моделям, продуктам і послугам, оскільки немає сенсу більше робити одне і те саме».

У завершальний другий день роботи форуму Володимир Лавренчук, голова правління Райффайзен Банку Аваль, разом із Франсісом Маліжем, керуючим директором ЄБРР в секторі фінансових установ, та Вазілом Худаком, віце-президентом Європейського інвестиційного банку, став учасником дискусії на тему: «Інвестиційний клімат та глобальна конкуренція».

Володимир Лавренчук, зокрема, заявив: «Є декілька умов необхідних для активності інвесторів: передбачуваність регламентів, захист прав власності та фінансова стабільність. У всіх цих трьох сферах ми маємо позитивний розвиток. Втім, ціною фінансової стабільності у складний 2019 рік можуть бути дещо вищі процентні ставки. В той же час ми спостерігаємо підвищення споживацького попиту завдяки збільшенню заробітних плат приблизно на 20%, що суттєво перевищує зростання цін. Із позиції оцінки бізнесу — це positive joss, що є добрим для економіки. Однак постачання внутрішніх товарів та послуг не є достатнім. Для подальшого розвитку економіки України потрібне продовження реформ — однією з пріоритетних з них є відкриття ринку землі. Це призведе до зниження цін і залучення грошей в Україну».

Під час форуму представники Райффайзен Банку Аваль на спеціальній експозиції знайомили також усіх зацікавлених із перевагами обслуговування у банку на умовах Premium Banking.

Київський Міжнародний Економічний Форум (КМЕФ) — провідна міжнародна платформа, де аналізують і обговорюють перспективи розвитку української і глобальної економіки, бізнесу і підприємництва, а також визначають їхній вплив на політику та суспільство.

Замовити картка «Fishka» Райффайзен Банку Аваль

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися