Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 жовтня 2018, 19:58

У Швейцарії заарештували рахунки «банкіра» Курченко на 2 мільйони доларів

За клопотанням Генеральної прокуратури України компетентними органами Швейцарії арештовано майно «банкіра» Сергія Курченка, повідомляє прес-служба ГПУ.

За клопотанням Генеральної прокуратури України компетентними органами Швейцарської Конфедерації арештовано майно «банкіра» Сергія Курченка, повідомляє прес-служба ГПУ.
Фото: flickr.com

Департаментом міжнародно-правового співробітництва Генеральної прокуратури України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно створення злочинної організації Віктора Януковича та її структурного підрозділу під керівництвом Сергія Курченка, а також вчинення у її складі тяжких, особливо тяжких та інших злочинів у паливно-енергетичному та банківському секторах економіки, сфері оподаткування та інших.

Про підозру в участі у вказаній злочинній організації та у вчиненні низки особливо тяжких злочинів у її складі зокрема повідомлено службовим особам Брокбізнесбанку, який за даними слідства був підконтрольний учасникам злочинної організації.

Встановлено, що за участь у злочинній організації та вчинюваних нею злочинів один із колишніх службових осіб Брокбізнесбанку отримував значні суми коштів.

За повідомленням компетентних органів Швейцарії встановлено один з рахунків, на який за даними слідства перераховувались злочинним шляхом здобуті кошти, а також рахунок одного з підконтрольних злочинній організації підприємств на території цієї держави.

Наразі вжитими заходами кримінально-правового характеру за запитом Генеральної прокуратури України про міжнародну правову допомогу на вказаних вище рахунках арештовано кошти в загальній сумі 2 млн доларів США.

Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі - 6

+
0
Кандидат в президенти лісу
Кандидат в президенти лісу
16 жовтня 2018, 22:23
#
Чотири
роки
пройшло

А з ярдів знайшли тільки 2М
+
+13
20400808
20400808
16 жовтня 2018, 23:09
#
Полтора миллиарда $ Януковича забыли?
+
0
Кандидат в президенти лісу
Кандидат в президенти лісу
16 жовтня 2018, 23:22
#
Це ті що три рази витратили до конфіскації?
А сама конфіскація проходила з порушеннями, так що вітя може їх повернути?

Як же їх забудеш
+
0
20400808
20400808
17 жовтня 2018, 9:01
#
У вас на всё есть зрада
+
0
Кандидат в президенти лісу
Кандидат в президенти лісу
17 жовтня 2018, 12:14
#
Не в мене — в реального світу за межами файної методички

Ось наприклад перемога https://bihus.info/bilshist-rodichiv-novopriznachenogo-zamgolovi-sluzhbi-zovnishnoi-rozvidki-z-rosiyskimi-pasportami
+
+15
Григорий П
Григорий П
17 жовтня 2018, 2:00
#
Это просто издевательство над народом, для которого 2 млн долларов — это космическая цифра! Эти 2 млн — это пыль не только в мировой экономике и в масштабах данной ОПГ. Этого даже для взятки не хватит
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися