Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 жовтня 2018, 9:40

МАУ дозволила оплачувати додаткові послуги прямо на стійці реєстрації

МАУ з 1 жовтня дозволила пасажирам в низці зарубіжних аеропортів оплачувати додаткові послуги прямо на стійці реєстрації за допомогою банківських карт без звернення до каси. Про це пише avianews.

МАУ з 1 жовтня дозволила пасажирам в низці зарубіжних аеропортів оплачувати додаткові послуги прямо на стійці реєстрації за допомогою банківських карт без звернення до каси.
Фото: avianews

Для проведення платежу використовується існуюче обладнання стійок із застосуванням системи Amadeus Payment Platform.

Платіжна карта сканується пристроєм для зчитування магнітних стрічок. Якщо ж стійка не оснащена таким пристроєм, агент хендлінгової компанії може вручну внести номер банківської карти в систему і таким чином провести платіж.

До оплати приймаються карти систем Visa, Mastercard і American Express.

В даний час дане рішення впроваджено на стійках реєстрації в аеропортах наступних міст: Алмати, Аліканте, Амман, Амстердам, Стокгольм, Афіни, Барселона, Болонья, Брюссель, Будапешт, Каїр, Копенгаген, Делі, Дюссельдорф, Єреван, Рим, Франкфурт, Нью-Йорк, Кишинів, Краків, Ларнака, Лондон, Мадрид, Мюнхен, Мілан (Мальпенса і Бергамо), Пекін, Прага, Рига, Тбілісі, Тель-Авів, Астана, Берлін, Венеція, Відень, Валенсія, Вільнюс, Варшава, Торонто.

 Кращі кредитні картки для мандрівників

З 15 жовтня система Amadeus Payment Platform буде задіяна в аеропортах Стамбула та Анкари, завдяки чому пасажири, що вилітають з цих міст, також зможуть оплачувати додаткові послуги банківськими картами на стійках реєстрації.

Раніше МАУ почала приймати оплату різних зборів на стійках реєстрації в базовому аеропорту Бориспіль з використанням банківських pos-терміналів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися