Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 жовтня 2018, 10:07

Facebook представив свій гаджет

Соціальна мережа Facebook виходить на ринок з лінійкою дисплеїв. Компанія представила свій перший гаджет, за допомогою якого можна влаштовувати відеодзвінки. Про це повідомляє РБК-Україна.

Соціальна мережа Facebook виходить на ринок з лінійкою дисплеїв.
Фото: recode.net

Гаджет представлений у двох варіантах. Перший, що отримав назву Portal, має 10-дюймовий екран з роздільною здатністю 1280x800 пікселів. Другий — Portal+ — отримав 15-дюймовий екран, дозвіл якого 1920x1080 пікселів.

Пристрій з допомогою «розумної» камери дозволяє співрозмовникам спілкуватися без прив'язки до певного місця. Камера автоматично стежить за пересуваннями і тримає у фокусі співрозмовника. Технологія «розумного» звуку мінімізує фоновий шум і автоматично покращує якість звуку незалежно від того, на якій відстані співрозмовник знаходиться від дисплея.

Гаджет дозволяє спілкуватися з контактами з Facebook Messenger, навіть якщо у них немає аналогічного гаджету. В цьому випадку вони зможуть спілкуватися з телефонів або планшетів, на яких встановлено Messenger. Гаджети підтримують і групові дзвінки чисельністю до семи осіб одночасно.

Компанія окремо підкреслює, що Facebook не слухає, не переглядає і не зберігає вміст відеодзвінків, зроблених за допомогою гаджетів Portal. Всі відеодзвінки зашифровані, заявляє виробник.

Коментарі - 3

+
0
ballistic
ballistic
15 жовтня 2018, 14:09
#
"дозвіл якого 1920x1080 пікселів"
— коректно «роздільна здатність» або «роздільність».
+
0
Maksys
Maksys
16 жовтня 2018, 8:23
#
Перекладали, мабуть, в гуглтранслейт зі слова «разрешение» =)
+
0
qZen
qZen
16 жовтня 2018, 9:31
#
От своего первого смартфона уже открестились?
Или автор новости просто не шарит в хай-теке?
В 2013 году фейсбук запускал свой смартфон который провалился в продаже.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися