Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 жовтня 2018, 20:06

Найголовніше за середу: Держбюджет, ПриватБанк, пенсії, держборг та інтерв'ю з главою ПУМБ

ПУМБ — не тільки один з найбільших банків України, але й один з найактивніших гравців на ринку кредитування. За даними НБУ, на 1 серпня 2018 року банк займав 7 місце серед усіх українських банків за розміром загальних активів (61,9 млрд грн).

Держбюджет з початку року недоотримав 93,6 мільярда

Обсяг невиконання плану надходжень загального фонду державного бюджету з початку 2018 року зростає і за підсумками трьох кварталів 2018 року становить 93,6 млрд гривень.

ПриватБанк продаватиме нерухомість

ПриватБанк вийшов на ринок нерухомості з пропозицією якісного житла та офісів у столиці та інших містах України. Про це йдеться у повідомленні банку.

Пенсії українців зростатимуть щорічно на 200 гривень

Середня пенсія в Україні в 2019 році складе 2 585 грн. Про це свідчить інформація з бюджетного запиту Мінсоцполітики на 2019-2021 роки.

МВФ очікує скорочення держборгу України

Міжнародний валютний фонд (МВФ) прогнозує зниження рівня сукупного державного (прямого) та гарантованого боргу України до 53% ВВП до кінця 2023 року.

НБУ спростить нагляд за деякими фінкомпаніями

Національний банк спростить нагляд за деякими фінансовими установами, які не несуть ризику кредиторів. Про це заявила перший заступник глави НБУ Катерина Рожкова.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися