Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 жовтня 2018, 11:13

Отримуйте 16% річних на залишок коштів на Ощадній картці від Sky Bank

Ощадна картка від Sky Bank — це одночасно високий процентний дохід, як у випадку з депозитом, і необмежений доступ до своїх грошових коштів, як за класичною платіжною карткою. Тримайте на рахунку суму від 1 гривні і гарантовано отримуйте 16% річних на мінімальний протягом місяця залишок коштів. При цьому оформлення Ощадної картки та її щомісячне обслуговування абсолютно безкоштовні.

Окрім підвищеної дохідності в розмірі 16% річних на залишок коштів, власник пакету послуг «Ощадна картка» від Sky Bank отримує стильну платіжну картку Visa Classic, а також додаткові послуги для управління своїми коштами в режимі 24/7: Інтернет-банкинг і sms-інформування.

Чим більше коштів ви зберігаєте на Ощадній картці, тим більше ви заробляєте.

Ознайомитися з умовами пакету послуг «Ощадна картка» і залишити онлайн-заявку можна тут.

Потрібна консультація? Звертайтеся у відділення Sky Bank або телефонуйте в контакт-центр 0 800 503 444 (безкоштовні дзвінки на території України).

Sky Bank — український банк з приватним іноземним капіталом, правонаступник Регіон-Банку — універсального банку, заснованого в 1991 р. Орієнтований на обслуговування як фізичних, так і юридичних осіб всіх форм власності. Учасник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, член Незалежної Асоціації Банків України, міжнародної асоціації по інноваціям у фінансовому секторі Holland FinTech, ПАРД, міжнародної асоціації S.W.I.F.T. та ін. організацій.

Коментарі - 5

+
+12
Макакий Макакиевич
Макакий Макакиевич
10 жовтня 2018, 11:24
#
Якщо впродовж розрахункового періоду, у якийсь день на рахунку був нульовий залишок на кінець банківського дня, то нарахування відсотків відбуватися не буде.
+
0
Million Dollarov
Million Dollarov
23 жовтня 2018, 12:33
#
Один из лучших банков СНГ. Высокие перспективы роста. Давно в этой стране не было такой команды единомышленников выводящих в ТОП-2 банков Украины, этот банк.
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
10 жовтня 2018, 12:30
#
16% на остаток? На чем банк зарабатывает? Это от безвыходности.
+
+4
Макакий Макакиевич
Макакий Макакиевич
10 жовтня 2018, 12:39
#
Заманят клиентов и снизят ставку до 10% проходили этот маркетинг в Михайловском.
+
0
fry fry
fry fry
11 жовтня 2018, 0:21
#
Курс правильный угадаем кто его задает! Вектор кто его задал известен осталось назвать ФИО главного гуру
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися