Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 жовтня 2018, 17:20

Райффайзен Банк Аваль провів чергову бізнес-зустріч із корпоративними клієнтами Вінниччини

На черговій бізнес-зустрічі представники Райффайзен Банку Аваль обговорили з корпоративними клієнтами Вінниччини тему зовнішньо-економічної діяльності і вибору сучасних та надійних фінансових інструментів у роботі з міжнародними контрактами. Спікерами виступили спеціалісти централізованого валютного контролю та торгового фінансування банку.

Вікторія Солдатова, начальник управління централізованого валютного контролю, висвітлила актуальні питання щодо валютних операцій юридичних осіб, а спеціалісти управління торгового фінансування на практичних кейсах розібрали інструменти торгового фінансування і аспекти їх застосування. В рамках зустрічі також обговорили причини виникнення ризиків зовнішньо-економічної діяльності та методів їх уникнення.

Цього року попит на консультаційні послуги щодо зовнішньо-економічної діяльності та підтримки міжнародних контрактів має тренд на збільшення. Це свідчить про те, що українські компанії відкривають для себе нові можливості і напрямки діяльності. Райффайзен Банк Аваль, маючи довгострокову експертизу, готовий задовольняти цей попит для своїх клієнтів і супроводжувати угоди на усіх етапах.

Подібна бізнес-зустріч уже відбулася у Львові, у подальшому заплановано їх проведення і у інших містах України. Професійні консультації з питань, що були обговорені на цьому заході, ви можете отримати, звернувшись до менеджера Райффайзен Банку Аваль або безпосередньо до управління торгового фінансування (Катерина Шульга +38-044-495-42-11, Ярослав Боденчук +38-044-495-41-23 e-mail: trade.finance@aval.ua).

Замовити картка «Fishka» Райффайзен Банку Аваль

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися