Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 жовтня 2018, 13:32

СЕТАМ продало найдорожчий лот

Державне підприємство СЕТАМ (OpenMarket) продало найдорожчий лот у своїй історії — комплекс будівель Кузьминецького цегельного заводу за 170 млн грн, пише Уніан.

Державне підприємство СЕТАМ (OpenMarket) продало найдорожчий лот у своїй історії — комплекс будівель Кузьминецького цегельного заводу за 170 млн грн, пише Уніан.
Фото: domik.ua

Продавцем виступив Чеський експортний банк (CEB), чиї інтереси в Україні представляє «Адвокатська компанія Гвоздій і Оберкович».

На аукціон було виставлено комплекс будівель цегельного заводу площею понад 15 тис. кв. м, земельна ділянка площею 3,0087 га та рухоме майно (обладнання та устаткування).

«Продаж заводу — чергове підтвердження ефективності OpenMarket для реалізації банківського майна. Адже це найбільша сума, яку отримував за один лот будь-який вітчизняний державний електронний аукціон. Загалом, ми продали непрофільних банківських активів більш ніж на 700 млн грн. І будемо далі розвивати співробітництво з банками», — зазначив генеральний директор держпідприємства СЕТАМ Віктор Вишньов.

  • Державне підприємство «Система електронних торгів арештованим майном» (СЕТАМ) працює з 26 жовтня 2015 року. До цього система електронних торгів СЕТАМ працювала в експериментальному режимі в трьох областях з 1 травня 2014 року. У вересні 2017 року держпідприємство СЕТАМ змінило назву електронного майданчика для торгів на OpenMarket.
Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися