Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 вересня 2018, 14:35

Японський фінансовий гігант випустить токен S Coin для мобільних платежів

У жовтні японський фінансовий гігант SBI Holdings запустить в тестовому режимі токен під назвою «S Coin». Монета буде доступна для мобільних платежів, пише Forklog.

У жовтні японський фінансовий гігант SBI Holdings запустить в тестовому режимі токен під назвою «S Coin».
Фото: medium.com

Компанії Orb і Glory Corporation виступлять партнерами холдингу. Співробітники SBI першими протестують токен при розрахунках в корпоративних ресторанах. Автори проекту вважають, що це дозволить вивчити можливості технології блокчейн для безготівкових переказів і вивчити деталі процесу.

Під час тесту SBI запровадить технологію ATM від компанії Glory в платформу S Coin. В останній будуть інтегровані кредитні карти і гаманці монети.

Розробники обіцяють, що рішення дозволить здійснювати транзакції з швидкою конвертацією фіатних валют в токени. Також платформа S Coin дозволить користувачам випускати власні цифрові монети.

У свою чергу провайдер Orb надасть блокчейн-рішення для платіжних операцій.

Варто зазначити, що структура SBI Ripple Asia отримала від бюро міністерства фінансів в Канто ліцензію з оброблення електронних платежів. Тепер спільне підприємство SBI і компанії Ripple стало на крок ближче до запуску платіжного блокчейн-додатку MoneyTap для смартфонів.

Коментарі - 1

+
0
Million Dollarov
Million Dollarov
1 жовтня 2018, 7:40
#
Украинские фин гиганты делают также Г. коины
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися