Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 вересня 2018, 14:29

Благодійний фонд Вадима Єрмолаєва зробив подарунок дитячій лікарні

На жаль, держава не може забезпечити дитячі лікарні всім необхідним обладнанням, в той час як цілком доступні прилади можуть врятувати життя багатьох малюків. У цій ситуації допомога дітям і медикам стає турботою небайдужих, а порятунок життів починає залежати від готовності поділитися своїми доходами з незнайомими тобі людьми.

Дніпропетровський спеціалізований центр матері та дитини ім. Професори М.Ф. Руднєва нещодавно отримав цінний подарунок — ультрасучасну ультразвукову медичну систему компанії GE Medical Systems вартістю понад мільйон гривень. Устаткування було надано Благодійним фондом KIDDO і куплено за рахунок цільового внеску дніпровського бізнесмена Вадима Єрмолаєва.

Медичний центр, де роблять складні операції малюкам з перших днів народження, давно потребував у такому обладнанні. Апарат спеціально був створений для лікарів анестезіологів. Він не розміром не більше книги й дуже легкий. Апарат оснащений двома додатковими датчиками, які дозволяють одночасно «просвічувати» ділянки тіла з різних сторін.

«Раніше операції робилися «всліпу», анестетик або катетер вводили, орієнтуючись на загальне анатомічне розташування органів, — пояснив начальник медичної частини Олексій Власов, — а за допомогою приладу ми бачимо, де точно знаходиться судина або нерв. Це робить проведення операцій у маленьких дітей безпечним, допомагає не травмувати внутрішні органи».

Коментарі - 1

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
26 вересня 2018, 14:38
#
Инфо о Ермолаеве:

https://skelet-info.org/vadim-ermolaev-dneprovskij-korol-vorov-konyakov-i-kontrabandy-chast-1/
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися