Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 вересня 2018, 14:21

Кредобанк підтримав серію бізнес-сніданків у рамках Форуму видавців у Львові

Кредобанк став партнером серії бізнес-сніданків «BreakWest», які були організовані львівською юридичною компанією HD Partners. Два з цих заходів, що відбуваються для керівників та власників бізнесу, відбулися у рамках 25-го Форуму видавців, який проходив у Львові 19-23 вересня.

Зокрема, 18 вересня, напередодні офіційного відкриття Форуму видавців відбувся бізнес-сніданок з президентом Форуму видавців та новопризначеним директором Інституту книги Олександрою Коваль, у якому також взяли участь письменники Юрко та Тарас Прохаськи, народний депутат України Микола Княжицький та екс-президент Інституту книги Польщі Ґжеґож Ґауден. 21 вересня відбулася зустріч на тему лідерства у бізнесі та в житті. Про те, яким має бути сучасний лідер, поспілкувалися голова правління Кредобанку Ґжеґож Шатковскі, директор Інституту лідерства Українського католицького університету Андрій Рождественський та Роман Городечний – перший львів’янин, який піднявся на Еверест.

«Бізнес-сніданки у рамках Форуму видавців стали не тільки чудовою нагодою для спілкування на важливі теми для бізнесу, а й однією з цікавих подій нової соціальної ініціативи «Читаймо разом з KredoBank», яка була започаткована банком у 2018 році та має на меті заохочення українців до читання та розвитку. В рамках цієї ініціативи зроблено чимало подій, а буде ще більше – слідкуйте за анонсами», – говорить перший заступник голови правління Кредобанку Даміан Раґан.

Серед вже реалізованих заходів ініціативи – дитяча театральна вистава, поставлена працівниками банку та продемонстрована в рамках літнього фестивалю «Ніч у Львові», запровадження нового дизайну платіжних карт із зображеннями героїв популярної світової літератури, а також озвучення працівниками банку дитячих казок австрійського письменника Ервіна Мозера, які можна вільно завантажити тут. Серед інших заходів ініціативи – підтримка видання пізнавальних дитячих книг та інших заходів із заохочення читання.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися