Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 вересня 2018, 11:53

ДФС донарахувала 843 мільйони за порушення при виплаті зарплати

За порушення законодавства при виплаті заробітних плат роботодавцям донараховано до сплати 843 млн гривень. Про це йдеться у повідомленні ДФС на сторінці у Facebook.

За порушення законодавства при виплаті заробітних плат роботодавцям донараховано до сплати 843 млн гривень.
Фото зі сторінки ДФС у Facebook

«За 8 місяців цього року працівниками ДФС встановлено порушення податкового законодавства в 46% перевірених суб'єктів господарювання. За результатами перевірок до бюджету донараховано майже 642 млн грн податку на доходи фізичних осіб, 173 млн грн єдиного внеску та 28 млн грн військового збору», — йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, що протягом восьми місяців цього року за результатами контрольно-перевірочної роботи виявлено 138 громадян, які здійснювали підприємницьку діяльність без державної реєстрації.

Крім цього, за результатами інших вжитих заходів до державної реєстрації залучено 10,9 тисяч громадян, які здійснювали підприємницьку діяльність без реєстрації. До бюджетів додатково сплачено 11,2 млн грн податку та збору та 14 млн грн єдиного внеску.

Коментарі - 2

+
+15
Григорий П
Григорий П
25 вересня 2018, 13:41
#
Пошли трусить коммерцию.
Выходит, 46% проверенных субъектов — мошенничали? А может мошенники те депутаты и налоговики, которые приняли такие неоднозначные законы, чтобы можно было в случае необходимости вывернуть так закон чтобы закрыть бюджетные дыры.
+
0
OutofLaw
OutofLaw
25 вересня 2018, 14:22
#
Откуда деньги еще брать? только бизнес ничего личного )
почему то сейчас возмущений мало в обществе как и в сми, во времена яныка вокруг этого точно подняли бы шумиху… сейчас же нужно помалкивать а то неугодные каналы закроют
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися