Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 вересня 2018, 9:07

До Першого українського валютного форуму лише 1 день

Національний банк 17 вересня оприлюднив проект структури майбутнього валютного регулювання, яке вступить в силу разом з введенням в дію закону України «Про валюту і валютні операції» 7 лютого 2019 року.

Національний банк 17 вересня оприлюднив проект структури майбутнього валютного регулювання, яке вступить в силу разом з введенням в дію закону України «Про валюту і валютні операції» 7 лютого 2019 року.
Фото: minfin.com.ua

База буде складатися з 7-ми нових ключових нормативних актів.

Ексклюзивно на Першому українському валютному форумі обговорюємо проект цих документів, подальші кроки щодо реалізації Закону «Про валюту та валютні операції» з одними з авторів Закону: керівником проектів і програм департаменту відкритих ринків, Емалом Бахтарі, українським економістом, політиком, народним депутатом України — Михайлом Довбенком.

Крім того, в дискусії візьмуть участь: представники асоціацій банків НАБУ в особі Олени Коробкової і від асоціації фінансових компаній ВАФК — Анни Замазеєвої, особливий гість форуму відомий український фінансист — Тарас Козак і представник від банківської спільноти — Олег Курінний.

На форумі заступник директора департаменту — начальник управління Департаменту фінансового моніторингу, Віталій Черняк виступить з презентацією, в якій покаже: ексклюзивні дані по найбільш поширеним видам порушень законодавства, штрафним санкціям до банків і фінансових компаній. Розповість про бачення ринку з боку НБУ зараз і потім, а також, які зміни очікуються у зв'язку з набранням чинності Закону про валюту.

Для фінансових компаній, які зараз готуються до продовження/отримання ліцензій на здійснення валюто-обмінних операцій буде дуже цікаво послухати доповідь заступника директора департаменту — начальника управління ліцензування юридичних осіб та реєстрації платіжних систем, НБУ — Сергія Савчука про новації в ліцензуванні валютних операцій.

Про розвиток валютного ринку в Україні розповість радник Центру економічної стратегії, колишній трейдер JP Morgan, Deutsche Bank — Роман Сульжик.

Менеджер податково-юридичного департаменту Deloitte, Віра Сава, зробить презентацію на тему особливості відкриття рахунків в банках інших країн.

Рекомендаціями про інвестування в закордонні активи поділиться керуючий партнер інвестиційної компанії Capital Times — Ерік Найман.

Форум відкриє перший заступник Голови Правління НБУ — Катерина Рожкова.

Більше інформації про програму та експертів форуму можна знайти тут.

У виставковій зоні форуму відбудеться презентація і тест-драйв першого в Україні валютомату від компанії 3S.

Організатори форуму: компанія BankOnline, фінансовий портал «Мінфін», асоціація ВАФК.

Місце проведення: Київ, вул. Басейна, 2А, TAO Event Hall.

Коментарі - 1

+
0
Million Dollarov
Million Dollarov
25 вересня 2018, 9:57
#
У кого есть валюта все туда, ценный форум, по Вашей валюте.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися