Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 вересня 2018, 16:10

Гройсман доручив ДФС тотально перевірити забудовників

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман наполягає на проведенні фіскальних перевірок будівельних компаній на предмет сплати податків до бюджетів усіх рівнів. Про це він сказав під час виступу на форумі представників органів місцевого самоуправління, повідомляє Урядовий портал.

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман наполягає на проведенні фіскальних перевірок будівельних компаній на предмет сплати податків до бюджетів усіх рівнів.
Фото: kmu.gov.ua

«Буде доручення ДФС почати тотальні перевірки забудовників – на предмет сплати податків до бюджетів усіх рівнів», — сказав Гройсман.

Він наголосив, що в будівельній галузі проглядається погана тенденція, коли будуються тисячі квадратних метрів житла, при цьому не будуються об’єкти соціальної інфраструктури – садочки, школи, а також неналежним чином сплачуються податки.

Прем’єр також заявив про випадки тіньової зайнятості на будівництвах.

Коментарі - 4

+
0
Strain
Strain
24 вересня 2018, 16:49
#
Это да. У нас вот многоэтажку построили. В проекте было облагораживание близ лежащей территории. В итоге новый асфальт положили ровно от начала забора до конца. Даже пол метра не доложили. И все благоустройство только за забором, а не как в проекте.
+
+15
AleksandrBank
AleksandrBank
24 вересня 2018, 16:52
#
Фото прикольное на фоне Кличка. Интересно что он думает — как его замы со строительной отрасли на такое отреагируют.
+
0
Strain
Strain
24 вересня 2018, 17:13
#
Я знаю что он думает:
“А сегодня в завтрашний день не все могут смотреть. Вернее смотреть могут не только лишь все, мало кто может это делать“. С выступления Кличко на одном из каналов.
+
+15
irakez
irakez
24 вересня 2018, 18:21
#
Проверки начать с тех застройщиков, которые подали судебный иск, заморозивший введение новых ДБН
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися