Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 вересня 2018, 12:17

Міністр соцполітики відповість щодо призначення субсидій. Відео

Протягом тижня міністр соціальної політики України Андрій Рева у форматі відеороз’яснення відповідатиме на найбільш популярні серед населення питання. Про це йдеться у повідомленні міністерства.

Протягом тижня міністр соціальної політики України Андрій Рева у форматі відеороз’яснення відповідатиме на найбільш популярні серед населення питання.
Фото: narodna-pravda.ua

Чи мають право у субсидії відмовити усно?

За словами Реви, «усна» відмова працівника управління соціального захисту населення є незаконною.

Згідно із законом «Про звернення громадян» та Положенням про порядок призначення житлових субсидій орган соцзахисту зобов’язаний оформити заяву і декларацію і лише після їх розгляду офіційно (письмово) повідомити заявника – призначена чи непризначена йому субсидія із обґрунтуванням такого рішення.


На допомогу від держави можуть розраховувати ті українські родини, чиї доходи не дозволяють в повному обсязі сплачувати житлово-комунальні послуги.

Для оформлення субсидії необхідно звернутися у найближче управління соціального захисту населення виключно із Заявою і Декларацією про доходи.

Коментарі - 2

+
+15
irakez
irakez
24 вересня 2018, 18:26
#
Вопрос номер один. Осуществляет ли Минсоцполитики или другие контролирующие органы верификацию заявленного субсидиантом липового дохода?

Вопрос номер два. Если «несчастный обездоленный» субсидиант не совершил ни одной покупки на более чем 50 тыс грн, но совершил 20 покупок по 40 тыс грн, получит ли этот человек субсидию?

Вопрос номер три. Как получается, что субсидию получают жители элитных новостроек в центре города, квартиры в которых сдаются в аренду за несколько тысяч долларов в месяц?
+
0
irakez
irakez
24 вересня 2018, 18:31
#
И самый главный вопрос — когда украинские налогоплательщики дождутся декоммунизации в экономике и перестанут содержать армию нахлебников-липовых субсидиантов и прочих получателей многочисленных льгот и социальных выплат?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися